WEBS neemt op 24 augustus collega-webbouwer De Webfabriek over. Met de overname verdubbelt het team van WEBS tot tien webspecialisten. Zaakvoerder Pieter Brat: "De unieke MVO-aanpak en de focus op non-profit bij De Webfabriek is perfect complementair met onze doorgedreven marketingkennis. Samen zijn we klaar voor nog meer en nog grotere klanten."

bron foto

Antwerps webbureau wordt grootste Umbraco-specialist van België

De Antwerpse internetspecialist WEBS neemt collega-webbouwer De Webfabriek over op 24 augustus. Daarmee wordt WEBS de grootste Umbraco-specialist van het land. De medewerkers van beide bedrijven vormen straks een nieuw tienkoppig team, onder leiding van WEBS-zaakvoerders Tom Herrijgers en Pieter Brat.

Complementaire teams

De overname van De Webfabriek door WEBS brengt twee bureaus met een verschillend profiel onder één dak. De Webfabriek is al jaren marktleider in de non-profitsector en heeft uitgesproken aandacht voor MVO. WEBS focust dan weer heel direct op doelgerichte marketing, vooral voor kmo's.

Zaakvoerder Pieter Brat: "We zijn inderdaad twee bureaus met een uiteenlopend klantenbestand en verschillende track record. Maar net dat maakt ons zo complementair. De gecombineerde kennis van onze twee teams is heel erg groot. Bovendien werken we met dezelfde technologieën: .NET en Umbraco. Dat maakt van ons natuurlijke partners."

De grootste Umbraco-specialist

De grootste gemene deler van de twee webspecialisten, is Umbraco. Dat Deens Content Management Systeem is aan een echte opmars bezig in ons land. En zowel WEBS als De Webfabriek zijn Certified Umbraco Partner, met heel veel ervaring.

Pieter Brat: "Het nieuwe WEBS gaat verder op de ingeslagen Umbraco-weg. Dat platform is echt uitstekend voor bijna alle webprojecten. Na de overname worden we nog meer een kenniscentrum voor die technologie."

Overname en verhuis

Het nieuwe WEBS gebruikt straks de moderne Ekerse kantoren van De Webfabriek als uitvalsbasis. Pieter Brat: "In onze Antwerpse kantoren was geen ruimte voor tien medewerkers. In Ekeren wél. Die kantoren zijn bovendien energiezuinig, groen én heel erg mooi. We gaan er met plezier naartoe!"

Nieuw adres WEBS: Kloosterstraat 85, 2180 Ekeren?
Meer informatie: www.webs.be

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi