Whitepaper: Waarom zou je investeren in een cloudoplossing?

Whitepaper: Waarom zou je investeren in een cloudoplossing?
Ook via Facebook houden we jou op de hoogte over everything digital. Volg ons nu!

vrijdag 24 juni 2016

foto:  shutterstock.com

Als KMO voor een cloudoplossing kiezen is niet evident. Waarom zou je investeren in een cloudoplossing? Hoeveel kost het? Waar moet je op letten? Het zijn een van de vele vragen waarmee tal van bedrijven worstelen. Deze whitepaper helpt je in je keuze. 

Grote uitdaging voor KMO's om steeds mee te zijn

IT wordt steeds een belangrijkere spilfiguur in organisaties. Het bepaalt mede het succes en concurrentievermogen van een bedrijf. Het is dan ook van belang steeds mee te evolueren met de nieuwste trends op niveau van infrastructuur en software oplossingen om on top of the game te blijven. Voor KMO’s is dat een grote uitdaging.

Nieuwe technologieën gaan immers meestal gepaard met grote financiële investeringen en een groeiende vraag naar nieuwe competenties in de IT afdeling.

Is de cloud de oplossing?

De cloud kan een oplossing bieden om flexibiliteit te bieden aan bedrijven. Het is dan wel cruciaal de juiste partner te kiezen om deze stap te zetten. Een goede strategie in cloud computing kan er voor zorgen dat jouw organisatie kan blijven groeien en innoveren.

Deze gratis whitepaper van EASI geen een overzicht van welke aspecten belangrijk zijn bij het overwegen van je keuze. Klik hier voor het downloaden van de whitepaper.

Download whitepaper

Tags: , , .Over EASI


EASI

EASI is editor of business software and apps, develops tailor-made software and mobile apps and provides IT infrastructure solutions and services both on premise and in the cloud.

Bekijk volledig profiel