Spelen en plezier maken is van alle tijden en voor alle leeftijden. Woodho wil op een gemakkelijke en overzichtelijke manier verschillende soorten duurzaam, educatief en kwaliteitsvol speelgoed aanbieden. Hiervoor hebben ze net houtenspeelgoedplezier.com gelanceerd. 

Het is de eerste webshop in een reeks van webshops in wat op termijn een platform moet worden van webshops met een focus op speelgoed. Met houtenspeelgoedplezier focust Woodho op duurzaam en kwalitatief houten speelgoed. Het speelgoed is er voor alle leeftijden en voor zowel binnen als buiten. Door de intuïtieve indeling van de webshop kunnen bezoekers vlot vinden wat bij de leeftijd en leefwereld van hun kinderen past.

Gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid

Marlon stond in voor het design en ontwikkeling van deze nieuwe webshop. Tijdens de ontwikkeling lag de focus op beheerbaarheid, flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Woodho kan vlot de huidige en toekomstige webshops vanuit één centrale plaats beheren, bestellingen opvolgen en reacties bekijken. Met het op maat gemaakte Fratello CMS van Marlon, kan Woodho zelf producten toevoegen en bewerken, kortingscodes aanmaken, transportkosten beheren en pagina’s toevoegen of verwijderen. Bezoekers gaan in de toekomst vlot kunnen wisselen tussen de verschillende webshops en de inhoud van hun winkelmandje kunnen meenemen naar een andere webshop van Woodho. Shoppen over verschillende winkels heen wordt zo een fluitje van een cent.

In de nabije toekomst zal Woodho een tweede webshop lanceren. Creatiefspeelgoedplezier zal focussen om al knutselend de wereld te ontdekken.