Het succesvolle ROI driven Internet Marketing bureau Yonego groeit sterk in België en opent een nieuw kantoor in Gent, op de Coupure Rechts 164B om haar groei te faciliteren. Het van oorsprong Bredase bedrijf met klanten als A.S.Adventure, Initial, Besttours, Eurogifts, Brantano, Jules De Strooper en Travix is het afgelopen jaar in België gegroeid van 2 naar 10 collega's en breidt haar team de komende tijd verder uit.

De online marketing uitgaven in België blijven procentueel groeien, maar worden in veel gevallen nog niet primair op ROI gestuurd. In Nederland maakte Yonego de afgelopen jaren naam met haar ROI gedreven aanpak, en het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de expansie in België. In nauwe samenwerking met marktpartijen als Google werkt het actief aan het delen van kennis en expertise.

Onder leiding van Hans Mampaey groeide het Belgische kantoor in één jaar tijd van 2 naar 10 collega's, waarmee het aansprekende klanten bedient volgens de ROI gedreven aanpak en zich focust op onder meer zoekmachine marketing, affiliate marketing, business intelligence, display advertising en e-mail marketing.

Hans Mampaey, Country Manager van Yonego: "Yonego genereert miljoenen euro's voor haar klanten, en daarom groeit Yonego mee. Het nieuwe kantoor biedt voldoende ruimte om de sterke groei verder door te zetten en bevind zich eveneens in het centrum van Gent. Ook de vele Nederlandse klanten van Yonego breiden uit naar België, waarbij Yonego vervolgens fungeert als internet marketing partner voor de Benelux. Bedrijven welke in zowel Nederland als België actief zijn, kunnen op die manier bediend worden door lokale specialisten met een integrale aanpak."

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?