Google heeft enkele beelden vrijgegeven van haar nieuwste versie van Google Glass. Op het eerste zicht lijkt er weinig aangepast te zijn, buiten de toevoeging van een monoluidspreker.

Google Glass is de eerste draagbare computer die in een bril verwerkt zit. Je kan het toestel bedienen via en touchpad aan de zijkant van de bril of via stemcommando’s. Tot hier toe werd Google Glass door zo’n 10.000 mensen uitgeprobeerd.

„We rather show than tell”

Buiten het vrijgeven van de foto’s wil Google nog niet veel kwijt over de nieuwste versie van Google Glass. ‚We rather show than tell’ staat er te lezen bij de foto’s die gepubliceerd werden op Google+. Waarschijnlijk zal Google in de komende dagen of weken meer uitleg geven bij de vernieuwingen. 

Google laat wel weten dat elke tester binnenkort hun 'oude' Google Glass zal kunnen inruilen voor de nieuwste versie. Iedere gebruiker zal ook drie kennissen mogen uitnodigen om Google Glass uit te proberen. Gratis is het echter niet, zo moeten deze testpersonen $1.500 neertellen om de bril te kunnen testen.

Monoluidspreker

De grootste verandering lijkt op het eerste zicht de monoluidspreker te zijn die je op de foto hierboven kan zien. Google liet weten dat de monoluidspreker echter optioneel is en je dus nog steeds Glass kan gebruiken zonder de luidspreker. 

Heeft iemand van jullie hem al getest en wil je jou gebruikservaringen delen? Laat het ons weten!