Anneleen Demasure benoemd als Managing Director van digital agency Wijs

Anneleen Demasure benoemd als Managing Director van digital agency Wijs

Digitale expert Wijs versterkt zijn management team met Anneleen Demasure. Vanaf 1 oktober zal zij als Managing Director de dagelijkse leiding van het toonaangevende agency op zich nemen.

'Wijs is klaar voor de volgende stap' 

Sinds de oprichting in 2006 (toen nog als Netlash) is Wijs gegroeid naar een hecht team van een vijfenvijftig internetspecialisten. "Wijs is de voorbije jaren geëvolueerd naar een digitaal strategisch bureau. Nu de eerste internationale klanten zich aandienen, is het bedrijf klaar voor de volgende stap in zijn groeitraject", zegt Bart De Waele, CEO van Wijs.

"Anneleen heeft haar sporen ruimschoots verdiend, zowel als marketing strateeg bij Unilever, als in het leiden van een creatief bureau. Zij is de geschikte persoon om samen met het management team de groei in goede banen te leiden."

Bart De Waele blijft CEO

Bart De Waele en Dirk Sabbe, de twee oprichters en aandeelhouders, blijven deel uitmaken van het  management team.

"Ik blijf CEO van Wijs, maar zal vooral inhoudelijk werken (terwijl Anneleen aanstuurt). Daarnaast ondersteun ik Heaven Can Wait," zegt Bart De Waele aan Bloovi. 

Wijs stapte begin dit jaar in het ecosysteem Heaven Can Wait. Bart De Waele zal naast zijn strategische rol binnen Wijs meewerken aan de uitbouw van dat ecosysteem. 

 

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.062 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief