Netflix, Inc. is van plan om eind dit jaar aanzienlijk uit te breiden in Europa en voor een laag maandbedrag een grote keuze aan entertainment aan te bieden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Luxemburg.

Lokale  & internationale content

Vanaf de lancering kunnen breedbandgebruikers in deze landen zich registreren bij Netflix en direct een selectie van lokale, internationale en Hollywoodfilms en -series kijken, inclusief de bekroonde Netflix Original-series. Leden kunnen waar en wanneer ze maar willen kijken, op hun tv, tablet, telefoon, gameconsole en computer.

Geen reclame

Sinds de start van de streamingservice in 2007 geeft Netflix consumenten de keuze wanneer en hoe ze genieten van hun entertainment. Leden kunnen films en series afspelen, pauzeren en verder kijken, op elk apparaat, zonder reclame of verplichtingen. Op basis van de unieke aanbevelingsalgoritmen van Netflix krijgt ieder lid een gepersonaliseerde lijst met titels die ze kunnen kijken op Netflix.

Uitbreiding in Europa

Netflix is wereldwijd het grootste netwerk voor internettelevisie met meer dan 48 miljoen leden in meer dan 40 landen die gezamenlijk meer dan een miljard uur aan tv-series en films per maand kijken. Na de lancering van Netflix in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden (2012) en Nederland (2013), wordt de uitbreiding voortgezet in Europa.

Wie lid wil worden van Netflix in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg kan naar www.netflix.com gaan en zich registreren om via e-mail op de hoogte te worden gebracht wanneer Netflix van start gaat.

Op een latere datum zullen meer details worden vrijgegeven over de prijs, de catalogus en de ondersteunde apparaten.