Sitecore, marktleider in customer experience management software, organiseert een reeks gratis online webinars, beginnende op 8 juli 2014 onder de naam "Sitecore Summer School". De webinars zijn bedoeld om marketeers en IT-managers te inspireren over thema’s zoals digitale marketing en customer experience.

Customer Experience

De wereld van customer experience heeft zich de laatste jaren in razendsnel tempo ontwikkeld. Bedrijven kunnen hun publiek bereiken met een overaanbod aan communicatiekanalen en de consument vertoont drastische verschuivingen in koopgedrag.

Consumenten trekken zelf op onderzoek uit

Tegenwoordig leven we in een "altijd-verbonden" digitale tijdperk en dit heeft ervoor gezorgd dat bedrijven op meer manieren dan ooit te voren met klanten kunnen in contact komen. Consumenten hebben bovendien een brede waaier aan mogelijkheden om de markt te verkennen en aan productonderzoek te doen, wat betekent dat ze meer keuzes hebben en beter geïnformeerde aankoopbeslissingen kunnen maken.

In werkelijkheid, hebben de meeste kopers al 70% van hun beslissing genomen voordat ze met een aanbieder spreken.

In werkelijkheid, hebben de meeste kopers al 70% van hun beslissing genomen voordat ze met een aanbieder spreken. Bedrijven die niet verschijnen in de online research van een koper vóór dit punt, zullen waarschijnlijk veel gemiste verkoopkansen kennen.

Tijdperk van de consument

Deze verschuiving in het koopgedrag van mensen heeft ons in het tijdperk van de consument gebracht. Om loyale klanten te winnen, moeten de bedrijven momenteel meer unieke, gepersonaliseerde klantervaringen creëren en dat via meerdere communicatiekanalen.

Marketeer heeft nieuwe tools nodig

Doordat consumenten meer relevante interacties met bedrijven eisen, moeten marketeers de mogelijkheid hebben om met klanten in real-time te communiceren via websites, mobiele apps, social media en andere kanalen.

Deze instroom van grote hoeveelheden gegevens, wat ook Big Data wordt genoemd, geeft marketeers de mogelijkheid om meer persoonlijke online ervaringen te bieden met voor de klant specifieke en interessante contentvia het meest relevante kanaal.

Summer School Webminars

Tijdens de “Sitecore Summer School” webinars, zullen Sitecore en hun partners de kracht tonen, en tegelijkertijd het gebruiksgemak, in het verzamelen van customer intelligence, het opbouwen van persoonlijke online relaties en het leveren van directe, relevante, voorspellende online interacties voor de huidige “altijd-verbonden” consument.

Experten in thema’s zoals e-mail marketing, website optimalisatie, customer experience en sociale media zullen tijdens een aantal sessies inspirerende presentaties geven over de volgende topics:

  • 7 redenen waarom uw klanten niet reageren op uw e-mail campagnes
  • Hoe optimaal Social media inschakelen
  • De juiste online klantenervaring creëren in de financiële sector
  • Van leadgeneratie tot levenslange klanten
  • En nog veel meer…

Whitepapers voor wie er niet bij kan zijn!

Voor degenen die graag zouden inschrijven, maar de tijd niet vinden om een webinar te volgen, heeft Sitecore een aantal white papers over deze topics en over digitale marketing geselecteerd, die gratis als download aangeboden worden.

Deelname en registreren voor de webinars is gratis en het is mogelijk om zich voor meerdere sessies tegelijk in te schrijven. #OwnTheSitecoreSummer en laat u inspireren op sitecore.net/SitecoreSummer