Je leest het goed, we hebben beslist om de datum van WebTomorrow op te schuiven. Niet op 24 maart, maar op 16 juni 2016 opent Flanders Expo haar deuren voor een van de meest beloftevolle digital events van dit jaar.

Ja, WebTomorrow 2016 gaat door op een fantastische event locatie: Flanders Expo. Alleen waren er onlangs problemen omtrent de op- en afbouwmogelijkheden. En daardoor waren we genoodzaakt om de datum te verplaatsen naar 16 juni 2016. 

Het concept WebTomorrow en haar sprekers

Het concept van WebTomorrow verandert uiteraard niet, daar hebben we de laatste maanden dan ook hard aan gewerkt. En niet zonder resultaat: het eerste deel van het programma ziet er veelbelovend uit ... 

De topics werden zorgvuldig uitgekozen, maar wel met het oog op diepgaande inzichten en inspirerende talks.

Wat met de tickets?

> Je hebt al een ticket

Meer dan 170 mensen hebben al een ticket in hun bezit. We hebben hen al persoonlijk gecontacteerd in verband met de nieuwe datum. De tickets voor 24 maart 2016 zijn automatisch overgezet naar 16 juni 2016, dus zelf hoef je niets te doen.

> Je wilt een ticket kopen

Tickets zijn nog steeds beschikbaar op www.webtomorrow.gent. Al wacht je best niet te lang, want ze verkopen als zoete broodjes! Nog andere vragen? Aarzel niet om een mailtje te sturen naar tickets@webtomorrow.gent.

Meer info vind je op www.webtomorrow.gent!