CEO Coolblue België maakt overstap naar nexxworks

CEO Coolblue België maakt overstap naar nexxworks

Matthias De Clercq, CEO van Coolblue België, zal vanaf 17 juli het managementteam van nexxworks vervoegen. Als Chief Commercial Officer gaat hij er samen met CEO Julie Vens-De Vos en CMO Felix Garriau de commerciële strategie verder helpen uitwerken. Wie zijn opvolger bij Coolblue wordt, is vooralsnog niet geweten.

De Clercq heeft in totaal zeven jaar voor Coolblue gewerkt, waarvan de laatste twee jaar als Manager België. In die hoedanigheid stond hij mee aan de wieg van CoolblueBezorgt in ons land. Ook de verhuis naar het nieuwe hoofdkantoor en de eerste stappen in Franstalig België gebeurden onder zijn leiding. Bij zijn start als Manager had Coolblue België 100 medewerkers op de payroll staan, vandaag zijn dit er al meer dan 350.

In die zeven jaar bij Coolblue heb ik geleerd wat het belang van klantgerichtheid is en hoe technologie daartoe bijdraagt

“In die zeven jaar heb ik geleerd wat het belang van klantgerichtheid is en hoe technologie daartoe bijdraagt”, zegt hij over zijn Coolblue-periode. “Ik kijk uit naar mijn samenwerking met nexxworks, waar ik de kans krijg om deze inzichten zowel intern als in het uitgebreide netwerk te verspreiden.”

Julie Vens-De Vos, CEO van innovatiebedrijf nexxworks, toont zich alvast heel tevreden met de nieuwe aanwinst: “We voelden meteen een klik met Matthias, de hele organisatie kijkt er naar uit om binnenkort samen aan de slag te gaan in een reeks interessante projecten!”

Connecteer met 82.323 abonnees