Filip Bormans wordt sales director US

Phished, gespecialiseerd in slimme cybersecurity-oplossingen en voormalig laureaat van de Startup of the Year-awards van Data News, opent een kantoor in New York. Eerder dit jaar landde de scale-up ook al in Londen.
“De wereldwijde pandemie heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat er een grote nood is aan opleidingen rond cybergevaren,” aldus Arnout Van de Meulebroucke, oprichter en CEO van Phished. “De online problemen zijn overal ter wereld dezelfde: hackers zochten en vonden nieuwe manieren om mensen te phishen. Met deze push naar de Verenigde Staten willen we zijn waar hackers het hardst toeslaan. We hebben al een flinke voetafdruk in de VS, maar we willen er nu het gaspedaal dieper indrukken.”

“We hebben sterke troeven, zoals de strenge veiligheidsoverwegingen die we meebrengen vanuit Europa”, vult Filip Bormans aan. Hij zal als sales director US de lancering overzien. “Maar onze grootste troef is natuurlijk de kracht van onze AI: die past zich moeiteloos aan iedere ontvanger aan, waardoor Amerikaanse gebruikers in optimale omstandigheden hun cybersecurity awareness training krijgen.”