Teamleader geeft start-ups 6 maand gratis toegang

Teamleader geeft start-ups 6 maand gratis toegang

Dit stuk is een samenwerking tussen Bloovi Studio & Teamleader

Het Gentse Teamleader is volop bezig met haar internationale expansie. Om ook voor start-ups een nobrainer te worden heeft de online CRM & facturatie-tool een speciaal aanbod gelanceerd. Zo geeft Teamleader vanaf nu start-ups 6 maand gratis toegang tot haar platform. 

Teamleader for start-ups

Teamleader lanceerde haar start-up aanbod op de technologieconferentie WebSummit in Dublin, waar ook een heleboel jonge start-ups aanwezig waren. "Zelf zijn we nog maar net de start-upfase voorbij, dus we kennen de groeipijnen die ermee gepaard gaan. Maar we geloven in jonge bedrijven en we willen hen graag helpen om samen te groeien," klinkt het bij Teamleader. 

Maar wat is dat nu eigenlijk, het Startup Program? Voor wie is het bedoeld, wat doet het? We wilden antwoorden, en klopten daarom aan bij Clarissa Steinhöfel, Startup Program Manager van Teamleader.

Hoi Clarissa! Dus, aan wat voor criteria moet een start-up voldoen om 6 maand gratis Teamleader te krijgen?

 

  • je technologische start-up is minder dan 3 jaar oud
  • je hebt minder dan 1 miljoen EUR kapitaal opgehaald

  • je genereert minder dan 0.5 miljoen EUR omzet (doe je dat wel: proficiat!)

  • je start-up vormt je hoofdberoep

  • je start-up is geweldig

In welke fase moet mijn start-up zitten?

Of je nu net je product hebt gelanceerd en klaar bent voor de eerste klanten, of als je al een stevige service hebt uitgebouwd en je netwerk wilt uitbreiden - Teamleader helpt je om het van bij de start professioneel aan te pakken. Is je start-up zelfs al bezig met een schaalvergroting of staat je workflow op punt, dan laten Teamleader's integraties je lekker je eigen zaken in goede banen leiden - ze reiken je enkel een ontbrekend puzzelstukje aan.

Hoe kan Teamleader mijn start-up helpen?

We bieden een oplossing voor het hele zakelijke proces van offerte tot betaling: in plaats van een hele hoop aparte programma's die niet enkel duur zijn, maar ook heel wat dubbele data met zich meebrengen (en af en toe hoofdpijn), bundelt Teamleader CRM, offertes, facturatie en projectplanning in een gebruiksvriendelijke, betaalbare cloudoplossing.

Van het bijhouden en naar klanten omzetten van binnenkomende leads; over het aanmaken en opvolgen van offertes en facturen; tot het managen van het hele projectverloop, inclusief milestones, taken, afspraken, telefoontjes en supporttickets - Teamleader maakt je leven makkelijker, zodat je kan focussen op wat telt: je zaken.

Er zijn zoveel CRM-systemen - waarom Teamleader?

Omdat Teamleader intuïtief is. Omdat Teamleader je helpt slimmer te werken. Omdat Teamleader betaalbaar is, en omdat het team erachter weet wat voor uitdagingen start-ups te wachten staan.

Is CRM en projectplanning niet iets voor stoffige bedrijven of KMO's?

Stoffige bedrijven en start-ups hebben 1 ding gemeen: de universele ergernis van administratieve taken. Als snelgroeiende start-up die een product op de markt wil brengen, moet je voorbereid zijn op alle bijhorende groeipijnen. Al snel heb je alsmaar meer dingen die je afhouden van wat je graag doet: creëren & innoveren. Geloof ons: ook wij hebben het allemaal meegemaakt.

Het gaat momenteel hard met mijn start-up. Zal ik Teamleader niet snel ontgroeien?

Teamleader is gemaakt om met jou te groeien - en het Startup Program is daarop afgestemd. Maak je dus geen zorgen als je nieuwe mensen zou aanwerven, want wij bieden gratis toegang voor alle modules tot 10 gebruikers.

Mijn start-up betaalt al voor Teamleader. Val ik uit de boot?

Verre van! Ook voor jou hebben we goed nieuws: voldoet jouw start-up aan alle voorgenoemde criteria, dan kan je nog steeds deelnemen aan het programma, zelfs als bestaande klant. Alle modules waar je nog niet voor betaalt, kunnen 6 maanden lang gratis geactiveerd worden. Dezelfde regels zijn van toepassing: je mag tot 10 gebruikers toevoegen als je blijft groeien. Bovendien kan je als betalende klant ten allen tijde rekenen op onze live support.

Interesse? Neem een kijkje op startups.teamleader.eu.

Dit stuk is een samenwerking tussen Bloovi Studio & Teamleader

Connecteer met 82.121 abonnees
Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief