Newsletters

Software engineering - B2B oplossingen

Hoe alle partijen winnen bij nearshoring van buitenlands techtalent
Insights
  • opslaan

Meer over
Cactussoft

Cactussoft is een internationaal bedrijf dat volledig aangepaste software development services levert aan de Benelux en Europese markten. Onder onze klanten bevinden zich wereldberoemde merken, zoals DHL, Nokia, Huami, Showpad en Be-Mobile.

Ons bedrijf is regelmatig opgenomen in de lijsten van de beste mobiele developers in Europa. De combinatie van flexibiliteit, geavanceerde technologieën, unieke software en een bijzonder vriendelijk team.

InsightsDit techbedrijf vond een oplossing voor de krappe Belgische arbeidsmarkt: “Niemand staat er nog bij stil dat een deel van onze developers aan de andere kant van Europa zit”
  • opslaan

Elke onderneming kan er vandaag over meespreken: de vijver aan techtalent hier in België is klein en overbevist. Toen het Antwerpse data science bedrijf The Grain developers zocht voor een eigen app voor productieplanners ging het dan ook op zoek naar alternatieven. Zo kwam…

Lees meer
Deze digitale conciërge ging in een recordtijd live, dankzij ontwikkelaars uit Wit-Rusland: “Grenzen verdwijnen in de digitale wereld”
Insights
  • opslaan
Wanhopig op zoek naar technologisch talent? Deze nearshoring pionier koppelt Belgische bedrijven aan software engineers uit Wit-Rusland
Aantrekkelijke werkgevers
  • opslaan