Storychief kende zijn grote doorbraak dankzij een content driven aanpak

Storychief, Content Marketing Automation

StoryChief

Doelstellingen

Het aantrekken van digital natives om zo awareness te ontwikkelen rond het merk Storychief. In contact komen met ondernemers en bedrijven die content pushen om zo nieuwe gebruikers te genereren.

Content campagne

Ongeveer één keer per maand voorziet ons team van experten een uniek artikel of interview rond de nieuwtjes bij Storychief om zo de community up to date te houden en de awareness in stand te houden.

Social campagne

In contact komen met ondernemers en bedrijven uit de digitale, technische en innovatieve sector om zo de awareness te vergroten en nieuwe klanten aan te werven.

Banner campagne

Visuele aandacht creëren via bannering op de homepage van Bloovi, een banner in onze nieuwsbrief en een terugkerende banner in de artikelen. Op deze manier wordt de doelstelling op een visuele manier versterkt.

35.546

Views

1.323

Shares

2.000+

Kliks

Bloovi is voor ons hèt nummer 1 lead generation kanaal in België. Onze sales vloeien altijd it organische contentmarketing en elke samenwerking met Bloovi levert ons een groot aantal nieuwe leads op. Hun gedreven team en no)nonsense aanpak zorgen ervoor dat ze miles away verwijderd zijn van de rest.

Valeri Potchekailov
Co Founder StoryChief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 85.564 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief