Ervaren Salesbeest - Kampenhout

Kampenhout

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over artoos group

Artoos group is de overtreffende trap van Artoos, Hayez en IPM printing. Met een team van 180 man zorgen we voor on- en offline communicatie. We nemen alle praktische beslommeringen uit handen. En dat doen we altijd zo duurzaam en efficiënt mogelijk, gebruikmakend van de nieuwste technologieën. Want als er íets is waar we ab-so-luut geen schrik van hebben, dan is het innovatie. 

 

Jobomschrijving

Omdat elk bedrijf een MOOOSE wil hebben (ook al weten ze het zelf misschien nog niet), versterken we ons salesteam.

Jij identificeert leads tussen onze bestaande klanten en je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten in binnen- en buitenland. Je identificeert hun noden en zoekt naar de ideale match met onze oplossingen. Binnen MOOOSE zijn er immers verschillende functionaliteiten. Die worden voor elke klant op maat ingevuld en geconfigureerd. Dit gezegd zijnde, het kan best zijn dat je tot de conclusie komt dat jouw klant geen MOOOSE nodig heeft, maar een andere digitale oplossing. If so, dan stel je die natuurlijk voor. Want daar draait het uiteindelijk om: jouw klant de juiste oplossing verkopen.

Jij volgt jouw salestrajecten van a tot z op. Van het eerste contact tot het sluiten van de deal. Dat wil echter niet zeggen dat je op een eilandje werkt. Integendeel. Je bent een collegiale teamspeler. Jullie ondersteunen elkaar indien nodig.

 

Wat verwachten we van jou?

Jij hebt deze fantastische kwaliteiten

Je bent een bevlogen verkoper met een bewezen track record in de verkoop van SaaS oplossingen.

Je hebt een passie voor alles wat met online, digital en nieuwe technologie te maken heeft, gekoppeld aan een gezonde dosis realiteitszin.

Om je doel te bereiken zet je al je verkoop-, communicatie- en onderhandelingstalent in. Je geeft met gemak presentaties die indruk maken en spreekt vlot Nederlands en Engels, en liefst ook Frans.

Je bent een geboren netwerker en een perfecte ambassadeur voor ons bedrijf tijdens events, workshops …

Je kan je werk perfect zelf organiseren en plannen.

Je kan werken met een CRM pakket (idealiter Teamleader) en MS Office.

Het is een dikke troef als je kennis hebt van: automatiseren van (marketing)processen, PIM/PCM, DAM, W2P, Marketing, Distributed Marketing, Showpad, ADAM of Selligent.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Voltijds contract onbepaalde duur
  • Markt conform salaris met firmawagen en andere extra legale voordelen
  • Een gevarieerde job met ruime verantwoordelijkheden in een fantastisch, innovatief team dat aan de top staat in zijn sector

Meer vacatures

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: