Mobile Engineer

Gent

Stagiair

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Massive Media

At Massive Media, we believe that life is all about the people you meet. No matter if it’s a friend, the love of your life, or just someone to talk to. We aim to bring people together in a fun, simple and efficient way. Our company is based in the city center of Ghent and is currently running Twoo.com after having run Netlog, Gatcha! and Stepout in the past.

 

Jobomschrijving

Massive Media is het bedrijf achter Twoo.com. Wij geloven als bedrijf in het potentieel van jonge en talentvolle ingenieurs en bieden dan ook een geschikte omgeving om dit potentieel te laten groeien.

Bij een stage in ons Mobile Engineering departement kom je als student in aanraking met zowel veel gebruikte technologieën als recente trends binnen de sector. Gaande van Native coding in Objective C voor iOS en Java voor Android, als met React Native in beide projecten.

Je werkt zelf actief mee aan de voortdurende groei van onze producten, die internationaal door miljoenen mensen dagelijks gebruikt worden.

Wat verwachten we van jou?

Als Mobile Engineering Student bij Massive Media ben je enthousiast en leergierig. Je hebt interesse in de meest recente mobile trends en hebt er tijdens de lessen maar ook ernaast al mee geëxperimenteerd. Je hebt voldoende kennis en vaardigheden om te kunnen meedraaien in een team vol gedreven mensen. Je bent niet te verlegen om vragen te stellen wanneer nodig maar kan ook voldoende zelfstandig aan de slag.

Wat hebben we jou te bieden?

- Een jong en dynamisch team.

- Maandelijkse happy hours en vele andere events!

- Een cozy office in het centrum van Gent

Meer vacatures

Job in de kijker
Job in de kijker

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: