Online Marketeer

Roosdaal

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over conversal

U wenst webdesign dat er niet alleen goed uitziet, maar ook scoort in Google? Conversal zorgt voor een website die werkt en zo extra bezoekers oplevert! Aangezien we zeker zijn van de kwaliteit die we leveren garanderen we u zelfs resultaat. Anders krijgt u uw geld simpelweg terug!

 

Jobomschrijving

Jij werkt exclusief met een bepaald type klant: degene die er bewust voor kiest om zijn digitale marketing door Conversal te laten uitvoeren.

Om met die digitale marketing in de hoogste afdeling te spelen, werk je samen in een team met onze senior digital marketeer en copywriter. 

Ben jij onze gedroomde Digital Marketeer? Dan ben je iemand die er helemaal voor gaat. Een 9-to-5-mentaliteit is je vreemd en je hebt de drive om met onze marketingafdeling de verwachtingen te overtreffen.

ONS BEDRIJF

Onze klanten kunnen op hun beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. Wij bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites. En wij laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency.

Conversal helpt klanten echt vooruit. Daarom bieden we hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie:

Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, …

Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,…

Marketing: SEO, SEA, social media marketing, …

Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee: we doen verschillende nieuwe aanwervingen. In november verhuizen we daarom naar een groter kantoor in Roosdaal (Vlaams-Brabant).

Wat verwachten we van jou?

JOUW FUNCTIE

 Jij werkt exclusief met een bepaald type klant: degene die er bewust voor kiest om zijn digitale marketing door Conversal te laten uitvoeren

 Om met die digitale marketing in de hoogste afdeling te spelen, werk je samen in een team met onze senior digital marketeer en copywriter.

 Jouw job is even afwisselend als uitdagend:

 • Je zet SEA-campagnes op voor onze klanten en beheert die.
 • Je zet de social media-advertenties van onze klanten op en beheert die.
 • Je beheert de social media-pagina’s van onze klanten
 • Je optimaliseert websites voor SEO, SEA, conversies, …
 • Je maakt rapportages en analyses. En je bespreekt die met onze klanten. 

JOUW PROFIEL

 • Een eerste werkervaring in de digitale marketing heb je al op zak.
 • Je hebt een goede kennis van SEO, SEA, linkbuilding en conversie-optimalisatie.
 • Je bent Google Adwords en Analytics certified.
 • Je bent een vlotte communicator.
 • Deadlines en uitdagingen boezemen je geen angst in.
 • Je kan het perfect uitleggen in het Nederlands en het Engels.

Wat hebben we jou te bieden?

Word jij de Digital Marketeer die we zoeken? Dan kom je terecht in de uitdagende omgeving van de online marketingafdeling van een sterk groeiend bedrijf. Een competitief salaris, maaltijdcheques en ruimte voor de nodige opleidingen horen daar uiteraard bij.

Je wordt lid van een team van gedreven, fijne collega’s.

En wil je even stoom aflaten? Ons nieuw kantoor is niet alleen een aangename en ruime werkplek. Je kan er ook ontspannen, bijvoorbeeld in de fitness of in de recreatiezaal.

Meer vacatures

Job in de kijker

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: