Online Marketeer Stageplaats

Gent

Stagiair

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Lidito

Lidito is een marketing agentschap waarbij we streven om onze klanten vooruit te helpen in hun business. Met onze 15 jaar ervaring in online marketing, kunnen we voor onze klanten mooie zaken realiseren in Internet Marketing, Sociale Media campagnes, Zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA) en een pak andere domeinen.

 

Jobomschrijving

Als online marketeer bij Lidito wordt jij de Facebook-specialist. Je mag heel de dag op Facebook zitten en wordt er nog voor gefeliciteerd. Klinkt te gek niet?

Wij zoeken voor ons kantoor in Gent een gemotiveerde stagiair (m/v) om onze talrijke facebookpagina's te beheren. je schrijft leuke posts, bent creatief met informatie in de vorm van infographics, films of anderen. Je beheert de inbox van de pagina's en helpt met de advertising. Kortom je bouwt met enkele muisclicken een fijn ecommunity op. 

Koffie halen en copietjes nemen dat kunnen we hier gelukkig zelf. Jouw stage is een eerste ECHTE werkervaring en een springplank naar een verdere carrière. 

Wat verwachten we van jou?

Een gemotiveerde stagiar(e) die de theorie uit de schoolboeken wil omzetten naar de praktijk. Een teamplayer die niet bang is om bij te springen indien nodig. 

Creatief zijn en een vlotte pen hebben zijn belangrijke eigenschappen van een online marketeer. Net zoals georganiseerd en accuraat te werk gaan.

Ervaring met het beheer van een facebookpagina is een troef! 

Wat hebben we jou te bieden?

Een eerste belangrijke werkervaring in het hartje van de bruisende digitale wereld met een team toffe, gekke en gedreven collega's. 

Als toekomstige sociale media expert help je om onze traditie van legendarische "Lidito afterwork drinks hoog" te houden ...

Hey en hou jij ook van het studentenleven? We zijn op wandelafstand van de Overpoortstraat, praktisch om de vrijdagmorgen aan de slag te gaan!

Meer vacatures

Job in de kijker
Job in de kijker

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: