Aantal Adobe Creative Cloud-leden overschrijdt de grens van half miljoen

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Aantal Adobe Creative Cloud-leden overschrijdt de grens van half miljoen

2 miljoen gebruikers van gratis Creative Cloud-lidmaatschap

Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) heeft bekend gemaakt dat Adobe® Creative Cloud™ de grens van 500.000 betalende, individuele leden is gepasseerd. Daarnaast zijn er twee miljoen gebruikers van een gratis of trial lidmaatschap geregistreerd. Het gratis lidmaatschap is voor veel klanten een aanmoediging geweest om over te stappen op een betaald Creative Cloud-lidmaatschap.“Het aantal geïnteresseerden in Creative Cloud blijft stijgen”, zegt David Wadhwani, senior vice president, Digital Media Business bij Adobe.

Groei

“Het bereiken van een half miljoen leden in minder dan een jaar, is een sterke indicatie voor een groeiende vraag naar onze continue productinnovaties.”

De groei in leden van Creative Cloud wordt gedreven door het aantrekkelijke prijspeil en de frequente product-, feature- en service-verbeteringen die geboden worden. Adobe’s recente overname van Behance, het social media-platform voor creatieve professionals, versterkt de strategie van Adobe om indrukwekkende community-features te kunnen bieden in Creative Cloud.

Praktisch