Adobe stelt Mark Phibbs aan als Vice President EMEA Marketing

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Movers & Shakers
Adobe stelt Mark Phibbs aan als Vice President EMEA Marketing

Adobe Systems Incorporated heeft Mark Phibbs aangesteld als Vice President Marketing in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Phibbs rapporteert aan Ann Lewnes, Chief Marketing Officer. Hij gaat zich richten op het creëren van naamsbekendheid van Adobe's transformationele oplossingen: Adobe Creative Cloud en Adobe Marketing Cloud.

Carrière

Phibbs startte in 2003 bij Adobe als Marketing Director voor de regio Asia-Pacific. Na zes jaar in deze functie kreeg Phibbs de verantwoordelijkheid over de Global Channel Marketing-strategie en de marketing in de APAC-regio. In deze functies heeft Phibbs zijn leiderschapskwaliteiten en expertise bewezen en internationale marketingprogramma's opgezet die hebben geleid tot meer product awareness, beleving en sales.Voordat de Australische Phibbs bij Adobe in dienst trad, was hij succesvol in een aantal leidinggevende functies bij IBM en Microsoft in Australië, Duitsland en China. In zijn laatste rol bij Microsoft was hij Managing Director van Hong Kong.

In reactie op de aanstelling zegt Mark Zablan, President EMEA: "Mark Phibbs werkt al negen jaar voor Adobe en hij neemt een grote schat aan kennis met zich mee, zowel in zijn begrip voor Adobe's visie als de EMEA strategie. Deze carrièrestap van Mark geeft ons de kans om samen te werken aan de groei van de EMEA Digital Media- en Digital Marketing-markten en om in de veranderende behoeften van onze klanten te voorzien."