Bloovi organiseert grootste conferentie ooit én creëert 150 extra plaatsen

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Bloovi organiseert grootste conferentie ooit én creëert 150 extra plaatsen

Bedankt! Want dankzij jou zijn wij bij Bloovi erin geslaagd om meer dan 1.000 bezoekers samen te krijgen voor WebTomorrow. We kregen al heel wat complimenten en één ding is zeker: WebTomorrow 2016 overtreft alle voorgaande edities en evenementen. Zo hebben we dat voor elkaar gekregen voor WebTomorrow:

Nationale én internationale sprekers samenbrengen

Op 16 juni 2016 komt het kruim van de digitale toppers wereldwijd samen in Gent Expo. Jurgen Ingels, Daan Roosegaarde, Keith Mercier, Fredric Karén, John Filips,  … : aan inspirerende sprekers zeker geen gebrek.

Bloovi-oprichter Marnik D’Hoore is meer dan tevreden, of zo luidt zijn mening:

“Vlaanderen - en België in het algemeen - heeft nood aan een event dat het wat grootser ziet omtrent de specifieke thema’s die aan bod komen. Want we merken dat er nog te veel spelers op hun klein eiland leven en werken. Er worden te weinig kennis, inzichten en ervaringen gedeeld. Met WebTomorrow willen we daar verandering in brengen”

Locatie uitbreiden en 150 extra tickets beschikbaar stellen

Jullie hebben er massaal voor gezorgd dat WebTomorrow is uitverkocht. Daarom waren we haast verplicht om voor de echte liefhebbers 150 extra tickets toe te voegen aan de 1.000 reeds verkochte exemplaren. Maar meer volk vraagt ook om meer ruimte, dus hebben we een extra Expo-hal gereserveerd voor het event! De 4000m2 eventruimte wordt dus bijna verdubbeld. Bloovi’s event manager Olivier Van Baeveghem is alvast trots:

“Het is een uitdaging om met zo’n klein team een gigantisch event te organiseren. Ik ben dan ook blij dat we meer dan 1.000 deelnemers hebben: dat geeft ons nóg meer adrenaline om er een top event van te maken!”

Inspirerende networking opportuniteiten voorzien

Heb je de lijst met attendees al bekeken? Dan weet je dat je op WebTomorrow inzichten, kennis en ervaringen zult kunnen delen met C-levels, top-notch ondernemers en ervaren digital professionals uit de sector. De kans is dus groot dat je niet alleen met nieuwe ideeën en visies huiswaarts keert, maar misschien ook wel met concrete business opportuniteiten.

Dit is het moment om een van de laatste 150 tickets te bemachtigen voor WebTomorrow: Bloovi’s grootste conferentie ooit! Bestel hier.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -- - -
Meer info op www.webtomorrow.gent
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -- - -