Bloovi pakt uit met een nog grootser WebTomorrow 2017!

Bloovi Redactie
Door Bloovi RedactieMarketing
Bloovi pakt uit met een nog grootser WebTomorrow 2017!

Vorig jaar is WebTomorrow met 1300 bezoekers geëxplodeerd tot het ontmoetingsmoment voor iedereen die actief is binnen de digital scene. De meeste gestelde vraag moet dan geweest zijn: “Waarom is dit geen 2-daagse event?” Dus: WebTomorrow 2017 wordt een groots en ongezien 2-daagse event voor de digitale sector in België.

Nog groter dan in 2016? WebTomorrow wordt een 2-daagse conferentie!

Jazeker! WebTomorrow wordt een 2-daagse conferentie! Op donderdag 8 en vrijdag 9 juni nemen we opnieuw onze intrek in Flanders Expo in Gent. Dit jaar met een andere indeling, we huren nog meer hallen zodat we jou een fantastische WebTomorrow ervaring kunnen laten beleven. De ‘brightest digital minds’ in België zullen opnieuw verzamelen in Gent tijdens deze 2 dagen. Wat niet alleen zorgt voor vuurwerk op podium maar ook daarnaast.

Wat mag je verwachten?

Innovatie is de drijver van onze economie. Mét een gigantische impact op marketing, bedrijven en onze manier van leven. Bloovi wil met WebTomorrow jou klaarstomen voor de 2de golf van disruptie. De content die rond WebTomorrow zal gepubliceerd worden en natuurlijk de conferentie zelf met haar meer dan 50 sprekers zal jou de nodige bagage meegeven om jou in de ‘driver seat’ van verandering te laten plaatsnemen. Zodat jij jouw eigen nieuwe markten kan creëren, zodat je jouw concurrenten en jezelf kan disrupten. De WebTomorrow beweging gidst en begeleidt jou in het maken van de juiste keuzes.

“Disrupt yourself and your competitors today, beat them tomorrow”

WebTomorrow gaat over “The Impact of Digital” op 4 verschillende vlakken. Tijdens de conferentie kan je shoppen in de verschillende rooms volgens welke sprekers en topics in jouw werkveld of interesse liggen. Dit jaar focussen we op deze 4 topics:

  • Marketing - How to improve your today’s efforts and accelerate tomorrow
  • Entrepreneurship - Make the change
  • Society - The impact of all things digital on our society
  • Disruption - Disrupt your competitors today & beat them tomorrow

Het programma krijgt op dit moment vorm. Laat ook jouw suggestie weten.

Hier bij Bloovi zijn we momenteel hard aan het werk om samen met de betrokken experten het programma te ontwikkelen. Dat is het wikken en wegen van vele sprekers en verhaallijnen. Afstemmen, bijschaven, toetsen aan verschillende partijen,... en moeilijke knopen doorhakken. Dit met 1 doel voor ogen, jou een ijzersterk programma te kunnen aanbieden op de 2 conferentie-dagen.

Heb jij ook onlangs een geniale spreker bezig gezien? Een verhaal gespot dat past binnen de WebTomorrow beweging? Laat het ons weten!

De ticketverkoop is nu open!

Je kan nu al tickets bemachtigen zodat je zeker bent van jouw plek! Een ticket kost €450 voor 2 dagen inspiratie, kennis vergaren, interessante mensen ontmoeten, ontdekkingen doen en nog zoveel meer. Op dit moment geniet je trouwens van de Super Early Bird korting waardoor een ticket slechts €350 kost! Bemachtig nu jouw ticket!

> Koop nu jouw ticket mét Super Early Bird korting

Concreet is WebTomorrow 2017:

  • 2 dagen
  • Donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2017
  • 1300+ digital mindend people
  • Dé grootste conferentie in België in onze sector
  • The impact of digital on Marketing, Entrepreneurship, Society & Disruption

Keep me posted

Wil je op de hoogte gehouden worden van de sprekers die we toevoegen aan de line-up? De razend interessante content die we rond deze sprekers en topics publiceren? Laat dan hier jouw mailadres achter.