Bloovi Team versterkt zich met Community Manager & Stagiaire

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Movers & Shakers
Bloovi Team versterkt zich met Community Manager & Stagiaire

We zijn blij om Thomas Van den Elzen en Annelies van Oost voor te stellen als nieuwe teamleden. Lees meer over hen en hun job bij Bloovi in het onderstaand interview:

Wat heeft je aangetrokken tot Bloovi?

Thomas: "Toen ik voor het eerst over Bloovi hoorde, was ik meteen verkocht. Ik geloof dat Bloovi steeds meer zal uitgroeien tot dé referentie voor iedereen die geïnteresseerd is in de Vlaamse internet- en digitale sector.

Het feit dat Bloovi nieuws, events, workshops én vacatures over de internetsector aanbiedt vind ik geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat mensen vandaag veel meer open staan over nieuws uit deze sector.

Zo zijn Twitter, Facebook en Google Plus geen niche meer en zijn Google, Apple en Microsoft bedrijven waar steeds meer mensen over kunnen meespreken. Het internet neemt een steeds prominentere plaats in in ons leven en zijn er ook veel mensen op zoek naar een job die internet gerelateerd is. 

Daarom vind ik het geniaal dat Bloovi zich profileert als dé plek waar je de ontwikkelingen binnen deze sector kan volgen én ook de job van je leven kan vinden.

Wat mij vooral heeft overtuigd om bij Bloovi te solliciteren is het feit dat ik dankzij Bloovi mijn passie kwijt kan in mijn werk. Zo zal ik als Community Manager & Online Marketeer mee kunnen werken aan de nieuwsverspreiding over de internet- en digitale sector en zal ik ook actief mee kunnen werken met het opzetten van online marketing campagnes.

Aangezien ik sterk geïnteresseerd ben in alles wat reilt en zeilt binnen de digitale sector en ik elke dag websites zoals Mashable en Techcrunch afschuim, heb ik deze kans dan ook met twee handen gegrepen.

Bovendien ben ik iemand die motivatie haalt door samen te kunnen werken in een klein team en vind ik het belangrijk om nauw betrokken te zijn bij het bedenken van een strategie en het uitvoeren daarvan. 

Het feit ik actief kan zijn in de digitale sector en alles op de voet kan volgen vind ik helemaal fantastisch. Ik ben klaar om er een lap op te geven!"

Annelies: "Ik was op zoek naar een stageplaats en Bloovi leek mij een interessant en groeiend bedrijf waar ik toekomst in zag. Ik diende een stageaanvraag in bij verschillende bedrijven. Maar Bloovi leek mij de meest interessante keuze."   

"Toen ik bij Bloovi aankwam was de sfeer los en tegelijk ook professioneel. Bovendien kreeg ik al snel een duidelijk beeld van het bedrijf en haar doelstellingen. Ik ben ook heel tevreden met mijn huidig takenpakket, het is interessant en uitdagend. Ik ben blij dat ik bij een interessant bedrijf aan de slag kan, waar mijn persoonlijkheid in lijn ligt met de waarden van het bedrijf en waar ik de kans krijg om veel bij te leren."

Hoe zie jij je nieuwe functie bij Bloovi?

Thomas: "Als Community Manager & Online Marketeer ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de website Bloovi.be en zal ik mee de strategie kunnen vormen én uitvoeren op het vlak van sociale media communicatie en het uitzetten van online marketing acties. Het lijkt me een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en afwisseling." 

Annelies: "Als stagiaire krijg ik de mogelijkheid om vele verschillende taken te kunnen uitvoeren en kan ik ontdekken welke ik het liefste doe. Ik hoop om heel wat hands-on expertise te kunnen opbouwen bij Bloovi." 

Hoe zie je je toekomst bij Bloovi verder evolueren? 

Thomas: "Ik kijk er enorm naar uit om Bloovi als platform verder uit te bouwen en elke dag te werken aan een steeds beter product en website. Ik ben in een omgeving terecht gekomen waar ik elke dag zal bijleren en in staat zal zijn om me te verdiepen in de sector waar ik me thuis voel."   

"Ik ben ervan overtuigd dat er vele boeiende en leerrijke momenten zullen volgen en dat Bloovi het ver zal schoppen."

Annelies: "Mijn stage periode loopt over een periode van drie maand, ik hoop erop om een leuke en heel leerzame stage mee te maken. Mocht er een vacature vrijkomen na mijn stage en de stage mij aangenaam bevallen is, zou ik niet twijfelen om bij Bloovi aan de slag te gaan."

"Op deze manier zou ik het overwegend mannelijke team kunnen vervolledigen met een vrouwelijke touch, een must toch in een jong startend bedrijf :)." 

Waar kunnen mensen je vinden?

Thomas:
Twitter: @thomasvde
Email: thomas@bloovi.be
LinkedIn

Annelies:
Twitter: @anliezz
Email: annelies@bloovi.be
LinkedIn