Coolblue debuteert sterk op de sportmarkt

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Coolblue debuteert sterk op de sportmarkt

Coolblue zet verder in de op online sportwinkels. Na de succesvolle lancering van Tennisracketstore.be valt het startschot voor twee nieuwe webshops: Hardloopschoenencenter.be en Voetbalschoenencenter.be. De online retailer toont vormbehoud en kopt in sneltempo andere sportwebshops in, waaronder later dit jaar in het fitness- en wintersportsegment.

Duizenden schoendozen

Hardloopschoenencenter.be en Voetbalschoenencenter.be bieden keuze uit honderden modellen in alle maten. Ook scoor je er zo’n duizend bijbehorende accessoires, van loop- en voetbalkousen, sporttassen, bidongordels, handschoenen en mutsen tot sportarmbanden. In het magazijn van Coolblue staan duizenden schoendozen en accessoires klaar voor de start.

Grote sportmerken geloven in productspecialisme

“Naast het huidige assortiment van sporthorloges, sportbrillen en tennisrackets plaatsen we onszelf met deze nieuwe shops in de linkerkolom van de sportmarkt,” zegt Werner Bruyns, bondscoach van Coolblue. “Door onze specialismestrategie doen we bovendien een 1-2’tje met topmerken als Nike, Adidas, Puma, Asics en Mizuno. Met de aftrap van deze nieuwe webshops hebben we nu de nummer één, twee en drie van de sporten (tennis, lopen en voetballen) in ons arsenaal.”