Bloovi lanceert de allereerste .Gent website in België!

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Bloovi lanceert de allereerste .Gent website in België!

WebTomorrow.gent is het eerste merk dat actief is met enkel een .Gent website. Een logische stap voor de Gentse conferentie die de toekomst van digitaal dichterbij brengt.

Nog steeds is de officiële lancering voor de .Gent domeinnamen voorzien voor 21 november. Maar Bloovi sprak met Combell over WebTomorrow, en zij waren snel verkocht. Combell wil graag deze internationale conferentie zo goed mogelijk ondersteunen.

WebTomorrow blijft in Gent maar verhuisd van de handelsbeurs naar het ICC. Ook dit jaar blijft de link met de digitale hoofdstad van het land cruciaal. “Vandaar dat we ook ons uiterste best gedaan hebben om nu al de .Gent extensie te kunnen gebruiken. Het zit hem in de kleine extraatjes. Dit maakt dat we van een kleine wereldprimeur mogen spreken.” Zegt Marnik D’hoore, organisator van WebTomorrow.

Volgende stappen voor WebTomorrow

Na het grote succes van de voucher-actie op Phare Conference 2014 heeft Bloovi beslist om opnieuw een voucher actie te lanceren. Zo kan je met twee personen naar WebTomorrow komen voor de prijs van een! Bloovi brengt jou op de hoogte van zodra je de voucher kan inruilen.

Volgende stappen voor de .GENT domeinnaam

De registratie werkt in 4 stappen. Tot voor kort konden enkel merkhouders hun domeinnaam registreren. Sinds vorige week zijn de registraties ook open voor Inwoners, bedrijven, overheden en organisaties in Oost-Vlaanderen. Vanaf 17 november kan iedereen registreren, de week nadien beginnen de open registraties. Snel schakelen is dus de boodschap. Registreren kan via de site van Combell.

Meer info: WebTomorrow.Gent