Dit is de tienkoppige jury voor de Digital Marketing Awards 2015

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Dit is de tienkoppige jury voor de Digital Marketing Awards 2015

Vorige week lanceerden we samen met FeWeb de Digital Marketing Awards 2015. Het is een award ceremonie waar agencies & brands aan kunnen deelnemen om hun 'best performing marketingcampagnes' in de kijker te zetten. Onze tienkoppige jury zit al te popelen om jullie campagnes onder de loep te nemen! 

Onafhankelijke jury

In de laatste weken is Bloovi & FeWeb op zoek gegaan naar een onafhankelijke jury voor de Digital Marketing awards. Een award organiseren is nieuw voor ons, dus hebben we gekozen voor ervaren juryleden die de campagnes heel goed kunnen inschatten vanuit eigen ervaringen en expertise. We zijn trots om deze 10 toppers samen te krijgen in één jury.

Wie zijn ze?

Met Clo Willaerts kwam gisteren het tiende jurylid erbij. Patrick Marck heeft als voorzitter een ervaren en ambitieus jury-team samengesteld. Een team waarin de ‘goesting’ groot is om te debatteren over de ingezonden cases.

Dit zijn de 10 toppers die hun licht gaan laten schijnen over de cases: Ontdek hier meer over onze juryleden.

Cases gratis indienen tot 18 september

Met Bloovi en FeWeb hebben we er voor gekozen geen toegangsprijs te vragen om een case in te dienen. Als je trots bent op jouw campagne is er dus geen enkele reden op niet mee te doen met deze awards!

Schrijf vandaag jouw marketing campagne in en zit in pole position om een award binnen te slepen!