Een overzicht van de Digital Marketing Awards 2015

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Een overzicht van de Digital Marketing Awards 2015

Het is zover, de Digital Marketing Awards hebben een gloednieuwe website gekregen. Sinds gisteren staat deze online. Wat deze awards precies zijn vraag je? Tijd om je een overzicht te geven: 

Performance Driven Awards

Midden augustus lanceerden Bloovi en FeWeb de Digital Marketing Awards. De awards zullen de beste digitale marketing campagnes van brands, agencies en freelancers in de kijker zetten. De inzendingen voor deze 'performance' awards lopen ondertussen als een trein.

Met meer dan 50 inzendingen zitten we voor op schema, maar er zijn voldoende categorieën, dus er kunnen nog heel wat interessante campagnes op een gegeerde award!

Hoe kies je de passende categorie voor jouw case?

Op digitalmarketingawards.be staan er verschillende categorieën waarop we jouw campagne kunnen beoordelen.

Maar hoe schrijf je nu best jouw case in? Belangrijk om weten is dat je jouw slaagkansen verhoogd als je de juiste categorieën selecteert.

Er zijn 2 verschillende categorieën:

  •  9 Vertical awards: We bekijken alle acties van de campagne en wegen dit af tegenover andere campagnes in dezelfde sector / vertical award. Hier kan je slechts 1 vertical award selecteren.
  •  11 channel awards: we bekijken één expertise van jouw campagne. Als je bijvoorbeeld heel trots bent op de resultaten van jouw email marketing acties kan je de channel ‘Most Performing Email award’ selecteren. Hier kan je meerdere channel awards selecteren.
  • Of een combinatie van beide: je kan uiteraard voor één vertical award gaan een meerdere channel awards voor dezelfde case.

Succes!