Eindelijk! Netflix laat je vanaf nu gratis series downloaden om onderweg te bekijken!

Thomas Van den Elzen
Door Thomas Van den Elzen Innoveren
Eindelijk! Netflix laat je vanaf nu gratis series downloaden om onderweg te bekijken!

Bron foto: Shutterstock

Dat Netflix werkte aan download-module hing al even in de lucht. Dat de video on demand dienst nu plots komt met een app-update komt toch als een verrassing. Vanaf nu kan iedereen een film of serie downloaden om later te bekijken. Netflix laat alle gebruikers nu toe om series en films lokaal te downloaden. Ideaal voor wanneer je op reis gaat of op het vliegtuig zit en toch je favoriete serie of film wil bekijken.

Gratis feature

Het leuke van de aankondiging is je er geen cent voor hoeft te betalen. Het enige wat je moet doen de Netflix-app updaten.

Screenshot Netflix`

Daarna zie je dit: 

Screenshot

Je kan uit verschillende series en films kiezen. Let op: nog niet bij elke serie of film werkt dat al! Paradepaardjes The Crown, Narcos en Orange Is The New Black krijgen de eer. 

Screenshot

Klaar om te kijken! Vanaf nu kan je deze aflevering gratis offline bekijken. 

ScreenshotScreenshot

Nog een addertje onder het gras: niet elke serie of video is momenteel beschikbaar als download. Zoals eerder gezegd zijn series als The Crown, Orange is The New Black, Narcos nu al beschikbaar als download. De update is beschikbaar voor de Netflix-app voor zowel tablets als smartphones en is ook beschikbaar op zowel iOS als Android.