Facebook lanceert Ads Manager App voor Adverteerders:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Facebook lanceert Ads Manager App voor Adverteerders:

Aangezien mobiele apparaten in de lift zitten is het voor Facebook logisch geworden om haar adverteerders toe te laten om ads te creëren vanaf hun smartphone of tablet. Op die manier kunnen ads zelfs on-the-go gelanceerd worden. Met dit doel lanceerde Facebook net de "Ads Manager App". 

Ads Manager App

Vorige zomer introduceerde Facebook al een eerste mobiele versie van Ads Manager, met succes, intussen wordt de pagina al gebruikt door meer dan 800.000 adverteerders per maand. Vandaag wordt het nog makkelijker om jouw ads in te stellen via je smartphone of tablet. Via de app zullen marketeers ook de resultaten van hun advertenties nauwgezet kunnen volgen. 

Wat kan je ermee?

Of je nu nieuwe ads wil maken, of wil bekijken hoe goed je ads het doen, via de Facebook App Manager-app kan het. Dit is wat marketeers allemaal zullen kunnen doen:

  • Ad Performance bekijken
  • Bestaande Ads aanpassen
  • Budgetten aanpassen en beheren
  • Push Notificaties krijgen over je ads
  • Ads aanmaken

Voorlopig enkel voor iOS

De app is vanaf nu beschikbaar in de Verenigde Staten en wordt in de komende weken ook uitgerold naar de rest van de wereld. Voorlopig is de app enkel beschikbaar voor iOS. De Android versie wordt later dit jaar gelanceerd.

Bron: Facebook