De Facebook conferentie F8 komt dichterbij en vandaag maakt Facebook het complete programma bekend. De dag zal beginnen met een keynote van Mark Zuckerberg in de ochtend, gevolgd door meer dan twintig technische sessies in de middag.

Of je nu op 30 april zelf aanwezig bent of het evenement volgt via de livestream, F8 gaat zeker weten een volle dag worden met presentaties en belevenissen gericht op ontwikkelaars. De dag zal worden afgesloten met een slotfeest, dicht bij de conferentiehal.

Thema’s

Alle presentaties en sessies zijn onderverdeeld in vier thema’s. Mix en match om je persoonlijke F8-ervaring samen te stellen. Hier vind je het complete programma.

Build

Leer hoe je Parse+ kunt gebruiken om mooie, schaalbare apps kunt bouwen voor ieder platform.

Grow

Gebruik mobiele advertenties, push notificaties, en social sharing om het juiste publiek te vinden en ze aan je te binden.

Monetize

We duiken in nieuwe tools en technologieën die je kunnen helpen om meer geld te verdienen op mobiel en het web.

Hacker Way

Leer over de uitdagingen die op je pad komen bij het ontwikkelen en onderhouden van Facebok en kom erachter wat voor tools en projecten Facebook over de jaren open-source heeft gemaakt.

Internet.org

Onlangs kondigden Facebook en Ericsson het Internet.org Innovation Lab aan . Het Innovation Lab zal zich vestigen op de Menlo Park campus van Facebook. Het Innovation Lab biedt gesimuleerde omgevingen aan zodat apps kunnen worden geoptimaliseerd voor omstandigheden in groeiende markten, waaronder netwerken met wisselende verbindingskwaliteit of netwerken met vertraging.

Ontwikkelaars die aanwezig zijn bij F8 kunnen enkele technologieën die in het Innovation Lab zullen worden gebruikt bekijken en testen met eigen apps. Er is een beperkt aantal plekken. Mocht je op F8 zijn en je wil het Connectivity Lab proberen, schrijf je dan op tijd in.

F8 Live Stream

Alle keynotes en andere sessies zullen live te volgen zijn via een livestream. Schrijf je hier in en krijg een notificatie als de livestream begint.