FOX zendt eerste aflevering nieuwe serie Outcast vanavond uit via Facebook Live

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
FOX zendt eerste aflevering nieuwe serie Outcast vanavond uit via Facebook Live

Entertainmentzender FOX is de eerste omroep die gebruikt maakt van Facebook Live om de volledige aflevering van een nieuwe serie gelijktijdig in 61 landen aan de fans voor te stellen. Vanavond om 22u zal het de eerste aflevering van 'Outcast' live uit via hun Facebook-pagina. 

Wereldwijde release via Facebook Live

Op vrijdag 20 mei om 22u zal aflevering 1 van ‘Outcast’ exclusief via Facebook Live te zien zijn.

Michael Francken, Marketing en PR manager FOX Networks Group België: “FOX wil in alle landen ‘The Best, First’ zijn en door het partnership met Facebook geven we ook bij ons de fans de kans om de nieuwe show samen met de rest van Europa en Afrika te ontdekken. Dit trekken we door naar seriestart op de zender, ook hier volgen we de internationale kalender.”

Serie van bedenker The Walking Dead

Robert Kirkman, bedenker van zowel ‘Outcast’ als de ‘The Walking Dead’, omschrijft de serie als een ‘episch horrorverhaal’. Om de serie in de kijker te zetten lanceert FOX nu een opmerkelijke campagne via Facebook Live. Het is de eerste keer dat een zender een volledige aflevering live uitzendt via Facebook. 

Om 22u kan iedereen de eerste aflevering bekijken op facebook.com/foxtvbe en dat is ruim 2 weken voor 6 juni, de start van de serie op FOX, kanaal 13 van Telenet, en in Play More.