Hoe customer centric is jouw marketingstrategie écht? Doe de test via dit e-book:

Bloovi Studio
Door Bloovi Studio
Hoe customer centric is jouw marketingstrategie écht? Doe de test via dit e-book:

De SaaS oplossing van Usabilla biedt hun klanten de mogelijkheid om elke dag tonnen data van hun online gebruikers te verzamelen. Door middel van deze oplossing kunnen bezoekers via websites, emails en apps feedback geven over hun algehele ervaring. Op deze manier kunnen bedrijven razend interessante data verzamelen die een goed beeld vormt van hoe gelukkig een consument nu écht is over het huidige niveau van de klantbeleving. Om retailers te helpen een customer centric strategie te lanceren heeft Usabilla enkele belangrijke richtlijnen neergepend onder de vorm van een e-book. Benieuwd? Hier kan je het alvast downloaden.

Schat van data over de online retailsector

In het e-book krijg je een overzicht van data en inzichten die Usabilla op de markt wist te vergaren. Door in te zoomen op de retail industrie tijdens de kerstperiode wist het bedrijf een schat van data boven te halen. Wat blijkt? De klant een fantastische ervaring bieden is dé driver bij uitstek geworden om succes bij online retailers te kunnen garanderen. Bovendien blijkt dat de nood om een marketing strategie te bouwen rond customer centricity in de loop van 2018 alleen maar al toenemen. In het e-book zal je een overzicht krijgen hoe de online sector in 2018 en de jaren erna drastisch zal veranderen.

Benieuwd om te weten of jouw marketing strategie voldoet aan de noden van de huidige consument? Dan is dit e-book een must om door te nemen! Veel leesplezier!

Interesse in de branded content, white paper en advertising mogelijkheden op Bloovi?
Neem contact op met BLOOVI STUDIO.