Het komt al enkele jaren in haast elk marketingtrendrapport voorbij: wie niet inzet op video, is eraan voor de moeite. Maar hoe zit het nu écht in België en Nederland? Kan je als marketeer in de Lage Landen vertrouwen op Amerikaanse benchmarks, of is het hier toch heel andere koek? Dat is koffiedik kijken. Het video-en videostrategiebedrijf StoryMe lanceerde daarom een uitgebreid videomarketingrapport, dat onze trends en cijfers vergelijkt met de globale norm. De resultaten hiervan vind je terug in dit ebook.

Online video wordt steeds volwassener, en dat zal je als marketeer geweten hebben. Zo voorspelt Cisco dat 82% van alle webverkeer zal bestaan uit video in 2021. Dat is nog geen drie jaar van nu! Acht op tien Belgische en Nederlandse marketeers die StoryMe bevroeg, vertelden dat video al deel uitmaakt van hun marketingstrategie.

Maar wat voor soort video is het populairst in de Lage Landen? Welke kanalen dragen onze voorkeur weg? En welke metrics gebruiken jouw Belgische en Nederlandse concurrenten om het succes van hun videomarketing te bepalen? Dit e-book biedt je een antwoord op al deze vragen.

Wil je jouw videomarketingstrategie aftoetsen aan Belgische en Nederlandse benchmarks? Of heb je inspiratie nodig om aan jouw strategie te beginnen of ze te verrijken? Download dan nu gratis dit e-book.