Zo stal Zuckerberg plotseling de show op Samsung’s release event

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren

Samsung heeft net haar nieuwste smartphone de Galaxy S7 voorgesteld. Niet echt verrassend, want de specificaties waren al op voorhand uitgelekt. Wat echter wél nieuws was, was dat niemand minder dan Facebook CEO Mark Zuckerberg een speech gaf tijdens het event. Het resultaat: het publiek was met verstomming geslagen. Bekijk de video hierboven maar eens. 

Het publiek was met verstomming geslagen

Het opzet van Zuckerbergs speech was geniaal. Zo wandelde hij de zaal in, terwijl er een virtual reality demo bezig was. Toen de demo afgelopen was, en het nietsvermoedende publiek hun Samsung Gear verwijderde, bleek plots Mark Zuckerberg voor hun neus te staan op het podium. In de video bovenaan het artikel kan je de speech van Zuckerberg bekijken. 

Chaos onder journalisten

De aanwezigen reageerden verrast en journalisten liepen prompt als kippen zonder kop naar het podium om beelden te maken. Zuckerberg had het in zijn speech over de samenwerking tussen Facebook & Samsung op het vlak van VR. Toch gingen zijn woorden grotendeels verloren doordat elke aanwezige tegelijkertijd een foto wilde maken van de opmerkelijke gebeurtenis.

Het valt te betwijfelen of Samsung deze stunt nog eens zal herhalen. Iedereen had het immers eerder over de chaos die Zuckerbergs plotse intrede veroorzaakte. Over de Galaxy S7 werd heel wat minder buzz veroorzaakt.