(3D illustration by Quince Media)

"Onze loonenquête voor vaste werknemers in de digitale sector was een groot succes en daar willen we graag op verder bouwen", zegt Camille van Bloovi Me. Dit jaar organiseert de digital recruitment expert voor het eerste een loonenquête voor freelancers die werkzaam zijn in de digitale sector. Dit kunnen ze uiteraard niet alleen, hiervoor is jouw respons van groot belang! What’s in it for you? Een interessante benchmark om je eigen tarieven in te schatten en je maakt kans om een Fitbit Alta HR te winnen. Als dat niet de moeite loont!

Alle resultaten in een overzichtelijk rapport

In een notendop: de enquête peilt naar alle aspecten van verloning in de digitale sector. Naast dagtarief komen ook sector, termijn van opdracht en ondernemingsvorm aan bod. Iedereen tewerkgesteld in de digitale sector is welkom om deze in te vullen. Laat je je gegevens achter zodat je achteraf als eerste op hoogte wordt gebracht van de resultaten, aan de hand van een overzichtelijk rapport 2018.

Omdat Bloovi Me er zich goed van bewust is dat niet iedereen even graag zijn of haar tarieven op tafel legt, kan deelnemen uiteraard ook anoniem. Jij beslist! In amper 5 minuten heb je jouw digitale steentje bijgedragen. Wacht niet langer en klik hieronder door naar de loonenquête voor freelancers!