ICT-Recht specialist Mylex verhuist naar Avenue Louise

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
ICT-Recht specialist Mylex verhuist naar Avenue Louise

Het juridisch nichekantoor Mylex, gespecialiseerd in ICT-recht & intellectuele eigendom, verhuist zijn hoofdkantoor naar de Avenue Louise. Met een snel groeiend internationaal cliënteel, en de uitbouw van Mylex Europe, is het niet meer dan een logische stap.

In juli 2012 opende Mylex reeds een bijkantoor in Breda (Nederland). Momenteel opent het kantoor ook vestigingen in Parijs (Frankrijk) en Frankfurt (Duitsland). Matthias Dobbelaere, managing partner bij Mylex, legt uit: "We zijn al even bezig met het uitbouwen van nieuwe vestigingen of overnames in Europa. Brussel is zo'n geval het ideale strategisch zwaartepunt."

"Het huidige kantoor wordt echter niet gesloten.", vervolgt Dobbelaere, "Voor de provincies Oost- Vlaanderen, West-Vlaanderen en zelfs Antwerpen is het vaak beter gelegen. Het blijft dus zeker actief als bijkantoor".

Onder het cliënteel van Mylex horen onder andere Samsung Electronics Benelux, McDonald's Belgium, Cartamundi, Agentschap Ondernemen, CEGEKA, Vlerick Business School, en vele anderen.

Praktisch