Bol.com zet opnieuw een stap in het nog toegankelijker en makkelijker maken van online winkelen in België door het bezorgaanbod verder uit te breiden. Vanaf vandaag kan je ook een beroep doen op avondbezorging. Voor € 2,49 worden pakketjes tussen 18.00 en 22.00 uur thuisbezorgd.

's Avonds in je zetel

Voor bijna iedere bestelling bij bol.com geldt dat de gewenste -dag en het bezorgadres zelf kan kiezen. Pakketjes kunnen dus bij jou thuis, op het werk of bij vrienden bezorgd worden. Belgische klanten kunnen nu dus ook hun bol.com-bestelling ’s avonds laten bezorgen. Dat kan op dinsdag- en donderdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur. Dat kost je dan 2,49 euro. De dienst start in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel.

'Bezorgabonnement'

Daarnaast lanceert de webshop ook het 'Select'-abonnement. Dat werd eerder dit jaar al in Nederland gelanceerd en is een groeiend succes. ‘Select’ in België bestaat er uit dat je nu eenmaal per jaar € 9,99 betaalt waarna de verzendkosten voor het hele jaar vervallen. Je betaalt dus niet meer voor bestellingen onder de € 20,-, maar ook niet voor bijkomende services als avondbezorging en ‘Vandaag Ophalen’. Verzending voor bestellingen vanaf 20 euro was al gratis.  

“De afgelopen jaren hebben we er alles aan gedaan om onze Belgische klanten nog meer keuze en daarmee controle te geven over de bezorging van pakketjes. Met als resultaat dat we bijna voor iedere situatie een geschikte bezorgoptie hebben, waaronder nu ook avondbezorging. Toch merken we dat bijkomende verzendkosten weleens een drempel vormen om online te kopen. Die drempel nemen we nu zo goed mogelijk weg met de introductie van het Select-lidmaatschap. We bieden zo maximale keuze, gemak en snelheid tegen minimale kosten. Op termijn zien we zeker nog mogelijkheden om de bezorgopties verder uit te breiden, waaronder het aantal dagen avondbezorging en de beschikbaarheid voor de verschillende postcodegebieden in Vlaanderen. Daarbij stemmen we onze bezorgopties zo optimaal mogelijk af op de Belgische vraag”, zegt Kiki Lauwers, directeur België bij bol.com.

Ga jij gebruik maken van het nieuwe bezorgaanbod van bol.com?