Omnicom Media Group neemt meerderheidsaandeel in Semetis

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Omnicom Media Group neemt meerderheidsaandeel in Semetis

Omnicom Media Group heeft een meerderheidsaandeel genomen in Semetis, de Belgische marktleider in Digital Advertising & Digital Business Intelligence. 

Marktleider in Search Marketing

Semetis, dat in 2009 opgericht werd door Nicolas Debray en Gabriel Goldberg, is Belgisch marktleider geworden in de optimisering van digitale reclamecampagnes. Het agency won onlangs nog voor de tweede keer op rij een "Gold" AMMA award in de categorie van de Search Marketing.

Foto: Gabriel Goldberg & Nicolas Debray

Perfecte timing

Nicolas Debray, Managing Director & Mede oprichter van Semetis: "We zijn razend enthousiast om deel uit te maken van de Omnicom familie en de timing daarvoor is perfect. We hebben in de afgelopen maanden, waarin we samengewerkt hebben met het management van de Omnicom Media Group, een vertrouwensrelatie opgebouwd en hebben onze visie op de strategische manier om de sterktes van beide bedrijven te combineren op elkaar afgestemd. Boven alles delen we dezelfde passie, hetzelfde enthousiasme en dezelfde ambitie bij de uitbouw van de Belgische markt".

"Meer dan ooit kijken we ernaar uit om voor onze respectievelijke klanten de best mogelijke dienstverlening en technologische oplossingen te blijven aanbieden. Deze stap laat ons toe om onze leiderschapspositie in Digitale Marketing te bevestigen en biedt ons daarenboven de mogelijkheid om onze expertise in online en offline reclame verder uit te bouwen en onze diensten uit te breiden en Omnicom Media Group te helpen.", zegt Gabriel Goldberg, Business Director & Mede oprichter van Semetis.

Digital Excellence

Dominique De Ville, CEO van Omnicom Media Group Belgium: "In de afgelopen zes jaar hebben Gabriel en Nicolas hun uitzonderlijk talent getoond bij de uitbouw van het succesvolle premium digitale agentschap. Hun duidelijke en ambitieuze visie zal binnen het Omnicom Media Group netwerk alleen nog maar vlugger groeien. Ik ben verheugd om hun marktleiderschap in “digital excellence” te kunnen toevoegen aan het bestaande aanbod van onze Groep".

Colin Gottlieb, CEO van Omnicom Media Group EMEA: "Door Semetis toe te voegen aan ons team zal Omnicom Media Group Belgium een krachtig competitief voordeel hebben in een wereld waarin klanten een steeds groter niveau van effectiviteit en efficiëntie eisen en waarin wij complexiteit omzetten in brilliante oplossingen. We zijn sterk onder de indruk van Nicolas en Gabriel. Zij vormen een ‘perfect fit’ met de Omnicom Media Group".

Meer info: www.semetis.com / omnicommediagroup.com