Printdeal.be is de jonge dochteronderneming van het Nederlandse Drukwerkdeal.nl. Onder de naam Printdeal.be is de website beschikbaar voor Belgische klanten. Met een eigen vestiging in Antwerpen en lokale medewerkers wil Printdeal.be haar Belgische klanten nog beter en persoonlijker van dienst zijn.

Explosieve groei

De afgelopen twee jaar is het Nederlandse Drukwerkdeal.nl explosief gegroeid. Naast een groot succes in Nederland, heeft het bedrijf nu ook voet aan de grond gekregen in België. Hiervoor werd de website www.printdeal.be gelanceerd, puur voor de Belgische markt. Met een showroom, kantoor en magazijn in Antwerpen en alleen maar Belgische medewerkers is Printdeal.be klaar om de Belgische markt te voorzien van hoogwaardig kwalitatief drukwerk tegen de allerbeste prijzen en op de meest persoonlijke wijze. De site is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en voorziet in een zeer breed aanbod qua drukwerk- en printproducten.

One-stop-shop in drukwerk

Printdeal.be luistert sterk naar de behoefte van haar klanten. Dit doet zij door zich in België te positioneren om een breed productassortiment aan te bieden. Het streven is een one-stop-shop voor al je drukwerk. Klanten kunnen op de website terecht voor o.a. huisstijl en promotioneel drukwerk, zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, magazines, etc. Ook textiel, spandoeken, relatiegeschenken en bedrijfskleding behoren tot de mogelijkheden. Het grootste gedeelte van het assortiment wordt in eigen huis, op ruim 6.000 m2 productieruimte, geproduceerd. Hiermee is de online drukkerij één van de grootste drukkerijen van Europa. Veel producten worden al binnen 24 uur gedrukt én geleverd. De Nederlandse marktleider op het gebied van online drukwerk kan daarmee ook in België aan de klantbehoeftes voldoen.

Persoonlijk

De mensen achter de website zijn belangrijk voor het bedrijf, maar bovenal voor de klanten. ‘Mensen vinden het prettig om een persoon te spreken en niet alleen via het beeldscherm te communiceren,’ aldus een woordvoerder van Printdeal.be. De missie van de online drukkerij is dan ook niet voor niets; drukwerkervaringen creëren die zó goed zijn, dat ze doorverteld worden: makkelijk, persoonlijk en precies op maat. Op de website is het persoonlijke aspect goed terug te vinden. Op elke pagina zie je foto’s van eigen personeel en vertellen medewerkers op de contactpagina in een filmpje waar zij verantwoordelijk voor zijn.