Aprento is preferred partner van de facto image building

de facto image building group biedt zijn klanten een nieuwe service aan om ongebruikt potentieel op de arbeidsmarkt te activeren. De dienstverlening wordt uitgebreid met het eerste proactieve job referral platform Social Referral. Dankzij een preferred partnership met Aprento, garandeert de facto image building de exclusiviteit voor haar klanten in België.

Rekruteringsoplossing

Sociale netwerken van eigen werknemers spelen een sleutelrol in deze nieuwe rekruteringsoplossing. Bedrijven op zoek naar talent maken gebruik van Social Referral via deze netwerken (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, ...) om actief en passief werkzoekenden te bereiken. Social Referral matcht (op basis van een combinatie van key word en semantische search) namelijk vacatures met de sociale netwerken van werknemers en presenteert hen de beste matches. De medewerkers filteren zelf de matches en nodigen de best passende kandidaten uit voor de job. Medewerkers kunnen de jobs ook eenvoudig en snel als referral delen op het social media platform van hun voorkeur.

Social Referral automatiseert het referral proces en helpt werknemers om succesvolle recruiters te worden. Met deze efficiënte en snelle opzet verlaagt Social Referral de kosten en de tijdsinvestering van rekrutering enorm. Tegelijkertijd wordt de kwaliteit van de nieuwe kandidaten en de betrokkenheid van eigen medewerkers verhoogd. Bovendien is er geen sprake van ingewikkelde IT-programmatie of hoge implementatiekosten.

Het preferred partnership met Aprento past in de strategie van de facto image building om de communicatie op HR-vlak grondig te hertekenen. De focus ligt hierbij op nieuwe digitale oplossingen en producten die de klassieke markt in België zullen verrassen en veranderen.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?