Speech Processing Solutions lanceert internationale Facebook Muziekwedstrijd

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Innoveren
Speech Processing Solutions lanceert internationale Facebook Muziekwedstrijd

Speech Processing Solutions, marktleider op het gebied van professionele dicteeroplossingen, lanceerde onlangs zijn meest recente reeks Philipsapparaten voor stemopname. Om deze nieuwe productlijn te introduceren, schenkt het een originele "Fender Eric Clapton"-gitaar weg Ook krijgen tien deelnemers een nieuwe Philips Voice Tracer DVT5500-muziekrecorder met 3Mic HighFidelity-opnamefunctie.

Philips Voice Tracer-recorders

Iedereen die muziek opneemt, wil een zo authentiek en natuurgetrouw mogelijke weergave van het origineel. De nieuwe digitale Philips Voice Tracer-recorders bieden een perfecte combinatie van geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Daardoor beleven consumenten de allerbeste opname-ervaring.

Spelregels

De spelregels zijn heel eenvoudig. Deelnemers moeten inloggen op de Facebookpagina van de Philips Voice Tracer, de pagina 'liken' en een opname van zichzelf delen waarop ze zingen of hun favoriete instrument bespelen. Deelnemers kunnen deze pagina tot en met oktober delen met hun vrienden en hen vragen om op hun favoriete opname te stemmen. Degene die de meeste stemmen krijgt, wint! De wedstrijd loopt van 10-09-2012 tot 31-10-2012. Winnaars worden in de eerste week van november bekendgemaakt.

Deelnemers kunnen vanaf vandaag terecht op: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi