Stefan Audenaert zoekt nieuwe uitdagingen op

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Movers & Shakers
Stefan Audenaert zoekt nieuwe uitdagingen op

In gezamenlijk overleg zal Stefan Audenaert, CFO en zaakvoerder van Wijs BVBA, terugtreden om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Stefan was sinds 2005 als Managing Director en zaakvoerder mede verantwoordelijk voor de uitbouw en groei van het online media bedrijf bSeen. Bij het samengaan in 2011 van Netlash met bSeen heeft hij als CFO en zaakvoerder, met een wakend oog op het sales management, uitstekend werk geleverd bij de integratie van beide bedrijven in het huidige Wijs BVBA en enkele van haar dochterbedrijven.

Stefan:  "Wijs heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt na de fusie en is nu een belangrijke speler in de markt. Het is een uitdagende en fantastische tijd geweest waarbij ik ontzettend veel heb bijgeleerd. De ervaring die ik heb opgedaan bij het fusioneren van de twee bedrijven en het uitbouwen van Wijs als een Digital Agency zal ik zeker meenemen in een volgende uitdaging.

Bart De Waele CEO van Wijs: "Stefan kan terugblikken op een succesvolle loopbaan van 8 jaar. We bedanken hem voor het uitstekend geleverde werk en de aangename samenwerking. We wensen hem veel succes in zijn toekomstige activiteiten. Stefan blijft nog actief tot 15 februari 2013 om te zorgen voor een vlotte overdracht".