The Future of Shopping: inspiratie verzekerd op E-Commerce XPO 2015

Patricia Huygelier
Door Patricia Huygelier Innoveren
The Future of Shopping:  inspiratie verzekerd op E-Commerce XPO 2015

Op maandag 30 november en dinsdag 1 december wordt E-Commerce Xpo in Kortrijk Xpo het contactplatform voor oplossingen voor e-commerce. De Belgische e-commercesector groeit snel, maar er is nog veel werk aan de winkel. En de vraag naar informatie is groot! 

Met E-Commerce Xpo willen UNIZO en Kortrijk Xpo een antwoord bieden aan de vele ondernemers in België die overwegen om te starten in de e-commercemarkt, of die met hun webshop willen groeien. Deze editie worden extra seminars ingericht voor bestaande webshops die zich, met kennis van zaken, verder willen verdiepen in de materie en hun webshop verder willen optimaliseren. Ook de expositie The Future of Shopping is een absolute must-see voor iedereen die nu al zelf wil ervaren hoe de consument van morgen zal winkelen!

Uniek contactplatform met bewezen succes

Dankzij de grote tevredenheid van bezoekers en van exposanten over de 1e E-Commerce Xpo maar liefst 50% groter. Met meer dan 140 exposanten is het aanbod op de beurs bijzonder ruim, én interessant. De exposanten zijn zowel toonaangevende marktleiders, als kleine dynamische bedrijven. Hun e-commerce specialisten bieden alle ondernemers (B2B & B2C) met vragen rond e-business een oplossing op maat. De exposantenlijst vindt u op www.ecommercexpo.be

De beursvloer is onderverdeeld in 6 productzones: webshop development, payment systems, online marketing, logistics, services en advice & consultancy. Zo kunnen bestaande e-tailers gericht de beurs bezoeken. Voor wie zich komt oriënteren in de e-commerce markt, biedt deze opsplitsing een perfecte leidraad. Door het uniforme standenconcept ligt de focus duidelijk op het product en op contacten. Deze face-to-face contacten worden extra gestimuleerd door de unieke setting met free catering. 

Een sterke line-up van sprekers

Het seminarprogramma spreekt tot de verbeelding. E-Commerce Xpo 2015 brengt een schitterende line-up van sprekers van webshops die hun verhaal brengen: hun problemen, oplossingen en uitdagingen naar de toekomst. Er zijn zowel inspirerende sessies gericht naar starters, als tal van seminars met inspiratie voor de reeds gevestigde waarden. Niet alleen kan de bezoeker de strategie ontdekken van enkele klinkende namen in de e-commerce wereld, ook andere succesvolle webshops brengen hun boeiende en inspirerende verhaal over strategie, succesvolle marketing, logistiek en retours, omnichannel, enzovoort... Op de affiche staan onder meer: BlaBloom, Bmini,CarAmigo, Leapp, Mediaboetiek.be, Nespresso, Printbirdie, Studio100, Veritas, ...

The Future of Shopping: treed in de voetsporen van de consument!

U beleeft er de winkel van de toekomst in een opstelling van zes zeecontainers vol vernieuwende ideeën, nieuwe tools en technologieën. Tijdens de roadshow doorheen Vlaanderen waren de sessies van deze Future of Shopping telkens in een mum van tijd volzet. Nu kunt u deze op 30 november en 1 december bezoeken op E-Commerce Xpo.

E-Commerce Xpo 2015 gratis bezoeken?

U bezoekt E-Commerce Xpo 2015 gratis, mits online voorregistratie via www.ecommercexpo.be met code 746234. De bezoekersbadge geeft niet enkel toegang tot de beursvloer, maar ook tot de seminars en de free catering.

Praktische info

E-COMMERCE XPO 2015 - een samenwerking tussen Kortrijk Xpo en UNIZO
maandag 30 november 2015 13.00-19.00u
dinsdag 1 december 2015 13.00-19.00u
Kortrijk Xpo - hall 4