Online een job vinden is gemakkelijker dan ooit. In België worden elke maand meer dan 77.000 nieuwe vacatures in de zoekresultaten van Indeed opgenomen. Dit biedt werkzoekenden veel mogelijkheden om de job te vinden die het beste bij hen past. Daarnaast moeten werkgevers ook steeds slimmer te werk gaan om hun vacatures extra in de kijker te kunnen zetten. Dit e-book geeft alvast 10 tips om dé ideale vacaturetekst klaar te stomen.

Hoe val je als werkgever op?

Werkgevers moeten tegenwoordig strategisch te werk gaan om op te vallen bij deze kandidaten. Bij het opstellen van een vacaturetekst moet u de situatie vanuit het oogpunt van werkzoekenden bekijken: welke zoektermen gebruiken zij om uw vacature te vinden? Welke informatie vinden zij interessant?

Het belang van de juiste vacaturetekst

Uit onderzoek blijkt dat slim uitgekiende vacatures de beste kandidaten aantrekken. Om werkgevers te helpen om topkandidaten aan te trekken en hun rekruteringsbudget optimaal te benutten, heeft Indeed daarom een lijst samengesteld met tien tips voor het opstellen van de beste vacatureteksten.

Meer weten? Het e-book met de 10 tips kan je hier gratis downloaden! Veel succes!

cta