Trendsnight 2015 - Wat je mag verwachten

Nick Decrock
Door Nick Decrock Innoveren
Trendsnight 2015 - Wat je mag verwachten

STIMA & Bloovi slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren samen Trendsnight 2015. Dit is ondertussen uitgegroeid tot het Trend afspraakmoment van het jaar. Dit met een line-up om u tegen te zeggen.

5 (inter)nationale Trendwatchers

We zijn alvast trots de volgende namen te mogen verwelkomen op het podium in Mechelen:

Bart De Waele (CEO bij Wijs)

 

 

Andrew Grill (UK, Global Social Business Partner bij IBM)

 

 

Tom Palmaerts (Trendwatcher & Partner bij Trendwolves)

 

 

Bekijk ook waarover Xavier Damman (Cofounder of Storify) het zal hebben op Trendsnight 2015.

Adjiedj Bakas een trendguru pur sang

Waar je ondermeer naar uit mag kijken is Adjiedj Bakas. Misschien wel dé keynote van de avond. Gegarandeerd een belevenis. Wie hem heeft meegemaakt op een evenement, kan daar over meepraten. Bakas is exuberant, provocerend, maar altijd met een positieve noot. GeenStijl noemt hem “de paradijsvogel die vaak gelijk heeft”. Wie zijn wij dan om hen ongelijk te geven.

Volgens Bakas staan we in 2015 voor een nieuwe werkelijkheid. Geen jaar voor gemekker, maar voor nadenken en koers bepalen. Die herbezinning is volgens hem ook nodig want de oude wereld kraakt intussen in haar voegen. Overal wordt de macht van bestaande structuren en monopolies uitgedaagd, omzeild en ondergraven. Als consumenten nemen we in het doe-het-zelf kapitalisme het heft steeds meer in eigen hand. Kijk maar naar AirBNB, Uber, Lyft en vele anderen. Een spannend jaar dus, waar veel over valt te zeggen.

Wil je Adjiedj Bakas en anderen in Lamot, Mechelen aan het woord horen, schrijf je dan snel in via www.trendsnight.be.

Trendsnight praktisch