De kust is binnenkort drie dagen lang het epicentrum van het Belgische start-up landschap. Start it @kbc tovert zichzelf om tot Start it @kbSEA, en nodigt de hele start-up community uit op 22, 23 en 24 augustus naar Oostende.

Start-ups die nood hebben aan verandering van omgeving kunnen daarvoor eind deze zomer terecht bij Start it @kbSEA. Drie dagen lang lanceert de incubator een pop-up kantoor aan de Belgische kust, meer bepaald in Kursaal Oostende.

Je kan er niet enkel ongestoord werken, maar ontmoet er ook tal van ondernemers en investeerders. Ze delen graag hun verhalen over hun eigen successen én mislukkingen, en staan de start-ups met raad en daad bij. Worden verwacht: Frank Maene (Volta Ventures), Philip Cracco (Groep Versluys), Bart Van Der Roost (Gustaf), Nathalie Sintobin (Frucon ²),... Ook Johan Vande Lanotte, burgemeester van Oostende, maakt zijn opwachting.

Start it @kbSEA is opgebouwd rond drie themadagen:

  • Moneyday (dinsdag 22 augustus): met een zeiltocht die start-ups en investeerders samen de zee op stuurt, een workshop die het funding landschap in kaart brengt en een inspiratiesessie rond crowdfunding.
  • Teamday (woensdag 23 augustus): met workshops rond founders’ dilemma’s en team management, met CEO’s on the beach die vanuit hun strandstoel hun ervaringen delen, en met een voetbaltornooi en pizza’s om de dag af te sluiten.
  • Salesday (donderdag 24 augustus): met Straffe Madammen, een workshop door België’s beste sales coaches en met start-up founders die tijdens de afterparty zelf achter de draaitafels kruipen.

Alle Belgische start-ups kunnen zich inschrijven voor Start it @kbSEA via www.startit.be/sea