WebTomorrow 2016... een glasheldere kijk op The Future of Digital

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
WebTomorrow 2016... een glasheldere kijk op The Future of Digital

Het beweegt binnen de bedrijven. Ze innoveren sneller dan ooit, startups disrupten de grote spelers de rug toe en bedrijven verkopen hun producten op een compleet andere manier. WebTomorrow begeleid je doorheen dit disruptieve tijdperk en toont je wat je zoal mag verwachten.

Het event biedt een glasheldere kijk op de 6 kerndomeinen die ‘the future of digital’ bepalen:

 1. Disruptie en innovatie: hoe digital, disruptie en innovatie de toekomst van onze business verandert
   
 2. Toekomst van marketing: welke factoren veranderen de toekomst van digital marketing?
   
 3. Belgische startups: succesvolle en innovatieve Belgische startups delen hun sleutels tot succes
   
 4. Content & media: hoe content een steeds belangrijkere rol speelt en welke impact dit heeft op het veranderende medialandschap.
   
 5. Tech innovations: welke technologische innovaties zullen de wereld veranderen?
   
 6. Digital trends: welke digitale trends komen er op ons af in 2016 en verder?

1000 professionals, fenomenale sprekers, en … jij?

Ben je klaar om samen met 1000 digital professionals de nodige inspiratie op te snuiven?  Op WebTomorrow krijg je alvast hands-on tips om nog beter je business te beheren en te laten groeien in dit transformerende digitale tijdperk. Daarvoor heeft Bloovi voor jou fenomale sprekers gestrikt. Zij bieden antwoord op een reeks prangende vragen van de digitale professional. Bekijk hier alvast een lijst van de eerste namen, die we komende weken aanvullen met meer beloftevolle namen. Houd onze website dus zeker in de gaten!

Een topevent op een toplocatie

Na de eerste editie in het ICC, hebben we besloten te verhuizen Flanders Expo te Gent. Op 24 maart 2016 toveren we hall 3 (4.000m2) om tot een onvergetelijke ervaring voor jou als bezoeker. Een “future of digital” conferentie om nooit te vergeten!

Dus: wil jij weten hoe je innoveert in deze disruptieve tijden? En met welke uitdagingen je oog in oog zult komen te staan? Ben je even nieuwsgierig als ons? De ticketverkoop ging zojuist van start. Dus bemachtig snel je ticket naar de digitale toekomst: we kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!