Wie wint deze awards van de Digital Marketing Awards

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Wie wint deze awards van de Digital Marketing Awards

Afgelopen weken hebben jullie massaal cases ingediend voor de Digital Marketing Awards 2015. Inschrijven kan voor de vertical awards, channel awards of een combinatie van beide. Maar wie wint er de 5 jury prijzen?

Naast de vertical awards waarbij we kijken naar een volledige campgane (alle acties) en vergelijken binnen dezelfde sector zijn er ook de channel awards. Bij de channel awards kijkt de jury naar één specifiek domein (zoals enkel email marketing)

Maar er valt nog meer te winnen! 

Tussen alle ingezonden campagnes kiest de jury ook 5 andere winnaars. Op die manier wil de jury succesvolle agencies en hun teams meer in de kijker zetten. Bovendien kiest de jury ook de 'Best performing Belgian tool'. Een categorie om de belgische tools die helpen om de performance van een campagne de hoogte in te jagen onder de aandacht te brengen.

Dit zijn de 5 jury prijzen:

  • Best performing campaign
  • Best performing Agency
  • Most promising Agency
  • Innovation award/ Out of the box award
  • Best performing Belgian tool

Cases gratis indienen tot 25 september

We vragen geen toegangsprijs, hebben een ervaren jury en willen de digital performance van jouw campagne in de kijker plaatsen. Als je jou hierin kan in vinden moet je zeker jouw case indienen.