Win jij binnenkort de Deloitte Technology Fast 50? Het kan je bedrijf heel wat opleveren:

Bloovi Studio
Door Bloovi Studio
Win jij binnenkort de Deloitte Technology Fast 50? Het kan je bedrijf heel wat opleveren:

Het zijn spannende tijden, en al zeker in het Belgisch landschap van jonge opkomende technologiebedrijven. Werp eens een blik op de voorbije vijf jaar, en we zien tal van succesvolle ondernemers van verschillende leeftijden terug. Beloftevolle start-ups en technologiebedrijven zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten, en zijn erin geslaagd hun eigen succesverhaal te schrijven. Om deze bedrijven in de schijnwerpers te zetten én hun verder groeipotentieel te versnellen, organiseert Deloitte opnieuw haar Technology Fast 50 ranking.

Komt jouw organisatie ook in aanmerking voor de Technology Fast 50?

De Deloitte Technology Fast 50 ranking is gebaseerd op basis van verschillende criteria. In eerste instantie wordt er gekeken naar de winstgroei van deelnemende bedrijven. Welke spelers wisten afgelopen vijf jaar de Belgische tech scene en het ondernemerslandschap op z’n kop te zetten? En met welke disruptieve ideeën en innovatieve plannen deden ze dat? Precies die snelgroeiende techbedrijven wil Deloitte in de kijker zetten.

Vorig jaar werd de hoofdprijs in de wacht gesleept door X-RIS (zie foto hierboven), een bedrijf dat X-ray systemen maakt om space shuttles, aircraft en schepen te stralen. “De Fast 50 prijs heeft ons doen beseffen dat het belang van groei echt niet te onderschatten valt. Want dankzij groei kan je innoveren en marktleider worden”, aldus Nicolas Poelst, mede-oprichter en salesmanager van het bedrijf.

Waarom zeker deelnemen?

Deloitte geeft aan dat de wedstrijd om meer draait dan louter erkenning. Zo weet het bedrijf teams, intrapreneurs en externe stakeholders te inspireren. Op die manier kunnen de ondernemingen in kwestie hun geloofwaardigheid en visibiliteit valideren. En dat geldt niet alleen voor België, maar ook voor Europa en de rest van de wereld.

Resultaat voor jou als bedrijf? Om te beginnen een extra ondersteuning van jouw positie voor een financiering. Potentiële investeerders zullen nu eenmaal sneller bereid zijn om naar jou te luisteren, in plaats van naar een organisatie die als ‘underdog’ wordt beschouwd.

En laten we vooral de pers- en media-aandacht niet vergeten, die je visibiliteit aanzienlijk verhoogt naar klanten, leveranciers, potentiële werknemers en businesspartners toe.

“Nieuwe technologieën verwerkt binnen de bestaande, dat wil ik zien”

foto: Nikolaas Tahon

Nikolaas Tahon, Managing Partner van Deloitte Accountancy en Fast 50 Programme Leader is ook dit jaar weer erg enthousiast. “Ik ben vooral benieuwd naar de innovatieve ideeën waarbij nieuwe technologieën zijn verwerkt binnenin de bestaande. We kunnen the Internet of Things niet langer negeren. Bedrijven zullen hun aanpak over een andere boeg moeten gooien. The Internet of Things geeft daarnaast meer mature sectoren een duwtje in de rug om te innoveren binnen hun interne processen en hun go-to-marketstrategieën. Neem nu auto’s: die zullen er altijd zijn, maar digitale technologieën veranderen de manier waarop ze geproduceerd worden. En vooral: ze verbeteren voorgoed onze levenskwaliteit.”

Tahon is ook van mening dat België vooruitgang heeft geboekt wat betreft haar innovatiecultuur. “Er zijn veel bedrijven die met hun business het verschil weten te maken. Maar de echte winnaars zijn de ondernemers achter deze bedrijven.

Ben jij een van de snelgroeiende technologiebedrijven in België die haar plaats verdient in de Technology Fast 50? Tot 30 september kan je jouw onderneming nog inschrijven. Waag je kans en registreer hier!

Interesse in de branded content, white paper en advertising mogelijkheden op Bloovi?
Neem contact op met BLOOVI STUDIO.