Events

De belangrijkste B2B-events in België rond technologie, digitale transformatie en ondernemerschap vind je hier.
Wil jij ook graag jouw event in dit overzicht? Mail naar events@bloovi.be

16 mei 2019
Teamleader

Work Smarter

Kmo’s, start-ups en scale-ups werken vol overtuiging aan het imago van hun bedrijf – met Teamleader als grootste supporter, want de tool helpt hen het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen. Work Smarter bouwt verder op dat verhaal: onder het motto ‘Work Like a Pro’ brengen we op 16 mei 2019 ondernemers uit verschillende sectoren samen om hun tips & tricks voor een professionele service en uitstraling met elkaar te delen.

Past events
05 apr 2019
The Reference

INSPIRATION DAY: THE FUTURE OF E-COMMERCE

Op 5 april gidsen onze innovation en mobile strategen jullie door het omnichannel verhaal van e-commerce. Registreer je nu op deze exclusieve lunchsessie en ontdek hoe je jouw e-commerce op punt zet als een kostenbewuste digitale retailer.

27 mrt 2019
WinBooks

Winbooks Webinar - Digitalisatie van de boekhouding

Als ondernemer heb je een systeem nodig dat de back-up van je gegevens en bestanden voorziet en waarin je een overzicht kan bijhouden, communiceren, betalingen uitvoeren,… Hoe sneller de informatie in de boekhouding komt, hoe sneller je als onderneming kan schakelen op mogelijke trends.

15 mrt 2019
The Mind Transformers

The Mind Transformers Experience

Stap op 15 & 16 maart 2019 mee in de toekomst van Transformerend Leiderschap & Human Excellence. Versterk je fundament als CEO, ondernemer of executive en kom tot de kern van WIE je bent, waardoor je kan worden wie je altijd heb willen zijn èn zelfs meer. Ontdek de 8 buitengewone sprekers, waaronder TEDx sprekers Red Bull atleet Cedric Dumont en Katrien Van Geystelen, die je in de workshops meenemen in een wereld waarvan je niet weet dat je het niet weet.

28 feb 2019
Bizidee

Nacht van de Inspiratie

Een onderneming staat er niet van vandaag op morgen. Bizidee biedt een klankbord om samen verdere richting te geven aan je idee, project of ondernemingsplan. Laat je inspireren door onze keynote en Pop Poll gastcoach Eline De Munck. Volg workshops, observeer en leer van ervaren ondernemers en spreek 1-op-1 met mensen die mogelijk zelf ooit stonden waar jij vandaag staat. Graag een plaatsje? Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

26 feb 2019
KOOACH

Revenue Boulevard

De afgelopen 10 jaar zijn de silo’s tussen marketing en sales aan het vervagen. Revenue Boulevard neemt dit als invalshoek en focust op de convergentie van marketing en sales.

21 nov 2018
U-Sentric

Human Centered Design Summit

How do you empathize with your clients, employees, users, stakeholders,…? Discover it during the 3rd Human-Centered Design summit, which will be all about empathy!

12 nov 2018
Kortrijk Xpo

E-Commerce Xpo

Het event voor digitaal ondernemen. Deze 5de editie van E-Commerce Xpo brengt de nieuwste oplossingen en toepassingen voor online ondernemen onder één dak. Voor wie een webshop wil starten of optimaliseren in B2B of B2C.

08 nov 2018
De Topondernemer

Business Masterclass

Hoe je je verkopen kan vermenigvuldigen, je winst kan verhogen en je bedrijf kan omtoveren in de ultieme cash genererende machine

25 okt 2018
Yuki Moves

Yuki Moves

Software Innovation & Inspiration Fair voor moderne ondernemers en accountants

04 okt 2018
The Reference

More Than Digital Day 2018

Een dag vol 'business changing keynotes' en diepgaande sessies van experten over alles wat zowat digitaal is.

27 sep 2018
Supernova

SuperNova

Nieuw event waar game changers en bedrijven van morgen elkaar ontmoeten, waar ondernemers, professionals en creatievelingen zich laten inspireren en visies op de toekomst krijgen.

nieuwsbrief

Vink jouw gewenste nieuwsbrief aan en ontvang de sterkste Bloovi artikels.

Connecteer met 82.057 abonnees